øyertbærto
16-01-09, 19:13
KÅL-FRITTES
Skjær opp kålrabi i stenger, ha over litt olivenolje og grillkrydder.
Stekes i ovnen på 225-250 gr i stekovnen i ca 20-30 min.
Smaker nesten som Pommes frittes, og er godt til biffsnadder av kylling.:goodluck:
Du ertbært ...knis :D (utrolig morsomt navn!) det var jo kjempesmart! Det må jeg prøve. Med meierismør kanskje? MÅ jeg ha olje for å få den sprø overflaten kanskje?
Du ertbært ...knis :D (utrolig morsomt navn!) det var jo kjempesmart! Det må jeg prøve. Med meierismør kanskje? MÅ jeg ha olje for å få den sprø overflaten kanskje?
Smør bør gå. Kålroten kan erstatte poteten i nesten alle tilfeller (mos, omelett, kokt, frites, bakt), men poteten er mer næringsrik.
Kålrotmos er digg, men kanskje litt for høyt i antall karbohydrater for enkelte (6,4 gram per 100 gram). Det er bare å mørkoke kålrot og derefter mose med masse smør og fløte, gjerne med litt krydder (f. eks. provence eller dill). Hvis du vil ha det ekstra godt, tilsett blåmuggost (f. eks. Royal Blue, med 45 gram fett per 100 g)
Kan vi spise kålrot da? Selv tar jeg avstand fra alle grønsaker under baken, enn så lenge.
Kan vi spise kålrot da? Selv tar jeg avstand fra alle grønsaker under baken, enn så lenge.
Ja, det er et sted jeg helst unngår å ha grønnsaker, jeg også. :ja:
Ja, det er noe dritt. :lol:
:lol:
Jeg for min del unngår det som vokser under baken og under bakken :ja:
Spennende, dette skal testes ut.
vi "ordinære" lavkarbere kan spise litt kalrot sjø. nammenam.