View Full Version : Jeg er blitt en kokk


wollafruen
16-01-09, 22:03
Hehe...mannen min smiler stadig av meg ;) Jeg kokkelerer og prøver oppskrifter an mas, så nå i kveld står det 20 "kokosboller" i kjøleskapet, og jeg har en liten snack gående i ovnen: Oopsie rolls-pizza :)

Gøy med ketolysemat altså!

mizzzzy
16-01-09, 22:17
så bra!!! du er knallflink!

Kitt
16-01-09, 23:48
Spennende med nye oppskrifter!:D

Har laget oopsie- pizza for første gang i dag, jeg også!

Den ble utrolig god! Glemte at det ikke var ordentlig pizza!:sikle:

Trampe70
17-01-09, 00:02
Hehe...mannen min smiler stadig av meg ;) Jeg kokkelerer og prøver oppskrifter an mas, så nå i kveld står det 20 "kokosboller" i kjøleskapet, og jeg har en liten snack gående i ovnen: Oopsie rolls-pizza :)

Gøy med ketolysemat altså!

"Kokosboller" - nå ble jeg nysgjerrig? Oppskrift?

wollafruen
17-01-09, 20:01
Trampe70: Her er oppskrift!

4 eggehviter
4 plater gelatin
0,5-1 dl strøsøtning (natreen, splenda osv...)
0,5-1 ss cocosa extra virgin olje

ca 150 g Anton Berg sukkerfri sjokolade (3 plater)+noen klatter smør (smeltes til sjokoladetrekk til bollene).

Smelt gelatin i vannbad, la kjølne litt.
Stivpisk hvitter og søtning.
Tilsett cocosa under pisking, tilsett deretter gelatinen i tynn stråle under fortsatt pisking.
La stå i 5-10 min.

Legg 25 små boller på et fat, av "skumblandingen". Sett dem kjølig.

Smelt sjokolade og smør i vannbad. Dynk bollene med sjokolade og smør det litt utover så det dekker dem. Sett i kjøleskap et par timer, gjerne mer, og nyt :)
Oppskriften fantes her inne :)

Kasandra
17-01-09, 21:17
Så flink du er...og jeg kopierte kokosbollene...nam, nam!
Blir mindre tid foran pc'n og tv'n og mer på kjøkkenet for min del nå for tiden...spennende å prøve ut alle oppskrifter.:)

Addict
20-03-09, 14:00
åååh namnam!

kan jeg ha i kokosstrø i stedet for olje? har ikke olje ;o

hvor får jeg tak i det? :D

nalana
21-03-09, 11:28
Må kokosoljen være flytende for at det skal blandes greit?

Kitt
22-03-09, 18:34
åååh namnam!

kan jeg ha i kokosstrø i stedet for olje? har ikke olje ;o

hvor får jeg tak i det? :D
Cocosa kjøpes i helsekost butikker.
Finnes to typer. Den ekstra virgin smaker kokos, den andre er smaksløs og kan bruk feks til steking!

Kitt
22-03-09, 18:35
Må kokosoljen være flytende for at det skal blandes greit?
Får det vel ikke til ellers. Cocosa smelter ved 25grader, så det er ikke vanskelig å få den flytende da!