elco
20-01-09, 15:52
Oppskriften fant jeg på en avisnettside, husker ikke hvilken. Men smakte aldeles nydelig i all sin enkelhet.
Slik gjorde jeg:
Stekte bacon, som fikk renne av seg på papir og ble klippet opp i strimler.
Kokte blomkål og litt sellerirot, som ble most med en god dæsj Snøfrisk m/ dill.
Stekte torsken (jeg brukte av en pakke med frossen Gourmet-torsk) i baconfettet og slang tilbake baconstrimlene i panna så de skulle bli varme igjen. Ved servering la jeg først blomkålmos på tallerkenen, så torsken oppå, og så danderte jeg baconstrimlene rundt. Mannen min skrøt uhemmet!
Slik gjorde jeg:
Stekte bacon, som fikk renne av seg på papir og ble klippet opp i strimler.
Kokte blomkål og litt sellerirot, som ble most med en god dæsj Snøfrisk m/ dill.
Stekte torsken (jeg brukte av en pakke med frossen Gourmet-torsk) i baconfettet og slang tilbake baconstrimlene i panna så de skulle bli varme igjen. Ved servering la jeg først blomkålmos på tallerkenen, så torsken oppå, og så danderte jeg baconstrimlene rundt. Mannen min skrøt uhemmet!