View Full Version : Ang. de to typene cocosa


matitt
22-01-09, 08:31
Nå har jeg kjøpt cocosa extra virgin, og laget deilig konfekt med kokossmak, nam! Men jeg lurte på om det går like greit å bruke den andre typen cocosa til konfekt, den som er uten smak? Eller er den kun brukbar til å steke mat i? Hadde vært deilig å lage konfekt som ikke bare smaker kokos, kan jo bli lei av DET også :D

Sulphur
22-01-09, 09:01
Dosering og bruk:

Cocosa Pure egner seg ypperlig til steking og annen matlaging. Du kan også bruke den i smoothies hvis du vil ha kokosoljens helsemessige fordeler, uten smaken av kokos. Husk bare på å tilsette den mot slutten av mosingen, ellers vil kokosfettet skille seg ut.


Jeg trodde egentlig ikke det, men joda, det går visstnok. http://www.helseogkost.no/nettbutikk/fettsyrer/cocosa_pure

matitt
22-01-09, 09:45
Takk takk, da skal jeg prøve det :)