going down
01-02-09, 20:30
Denne så veldig god ut:
http://cs.klikk.no/Cs2008/MatOgDrikke/Oppskrift/Recipe.aspx?id=12088072
Så vidt jeg kan se burde vi kunne bruke denne oppskriften om sukkeret erstattes med annen type søtstoff:p
going down
01-02-09, 20:32
Kjeksen i bunnen bør vel også byttes ut med noe annet...:rolleyes:
Men herlighet, den såg jo bare knallgoe ut :)
Anne Karin
02-02-09, 11:00
Bunnen kan lages av mandler og meierismør, litt kanel og ørlite chilipulver, det blir kriminelt godt.
Eh, Baileys er vel heller ikke helt lurt hva gjelder kh ??
going down
04-02-09, 19:32
Eh, Baileys er vel heller ikke helt lurt hva gjelder kh ??
5 ss gir vel ikke all verden med kh? Jeg tenkte egentlig bare å skippe det, men tror ikke det har så mye å si på en hel kake:cool:
Blingsa på mengden...... :rodme:
going down
04-02-09, 22:09
Blingsa på mengden...... :rodme:
Litt for mye Bailys?:full:
Hehe :D , om det vore så væl..... Nope, kan ikke skylde på det heller da jeg tar det heller rolig med alkohol for tiden, men jeg kjøpte meg 3 flasker vin i går - kanskje det holdt med tanken ? ;) Snakk om å være billig i drift....
hei hva med å bruke en sukkerfri irish coffee sirup i stedet for baileys? sånn som de bruker i latten og sånn?
hmmm, denne ser veldig god ut...:p
hei hva med å bruke en sukkerfri irish coffee sirup i stedet for baileys? sånn som de bruker i latten og sånn?
hmmm, denne ser veldig god ut...:p
Å finnes det, savner nemelig litt sirup i kaffien innimellom, er litt kos da når jeg får sirup i.
jepp finnes i allefall i irish creem, hasselnøtt, og karamell smak...de fleste kaffa barer i kristiansand har det. og kaffe og tè butikkene selger siruppene..der har de foresten også sukkerfri sjokolade sirup...
ja, når det gikk opp for meg at jeg kunne ha latte med sukkerfri sirup i ny å ne, da ble jeg kjemmpe glad...hehe