View Full Version : Torskerogn


Anne Karin
05-02-09, 12:35
Fersk torskerogn som er trukket i lettsaltet vann, 0 karber. kan eventuellt stekes i meierismør etterpå. Serveres med masse hjemmelaget remulade og/eller rømme, brokkoli og slangeagurk i eddik med litt sukrin og tabasco. Namm.

Anne Karin
05-02-09, 12:37
Huff, denne skulle jeg ha på mellommåltider??

Gerd
05-02-09, 12:38
Fixet :)

screwball
05-02-09, 13:00
Favorittmiddagen min gjennom hele oppveksten... dog med fy fy tilbehør men skiver med torskerogn stekt i smør er bare heeeeeelt utrolig godt!

Vimpane
09-02-09, 13:00
Takk for tipset:)

Altid på jakt etter nye mat ideer

Jabba
09-02-09, 13:01
Enig - torskerogn er kjempegodt!!! Jeg har imidlertid kun kjøpt på boks - men den er god den også. Også trekker den til seg MASSE meierismør når jeg steker den! Det er kult!

Venus
09-02-09, 13:18
Å det er lenge siden jeg har spist det!
Takk for at du minnet meg på det igjen :heia:

Anne Karin
09-02-09, 17:42
Hyggelig å vekke til livet minner om god mat:) Bokserognen er god den også men den inneholder litt potetmel, det er 5gr. karb i den mens fersk rogn inneholder 0, til gjenjeld kostèrn en formue, jeg måtte ut med 150,- pr kg. Det er sinnsykt. Man skulle bodd nordpå avogtil:) Vi smeltet meierismør sammen med fløte, seterrømme og litt fersk persille, det var ikke så galt det heller.

Adriane
09-02-09, 18:43
Koster vel kr 99,- rundt om kring i Oslo nå. Det er dødsgodt!

Stoore torskehoder er ogå snadder. LOL. Ingen hos meg vil se på når jeg spiser det. Men Sant:)

Veggpryd
09-02-09, 22:27
Stoore torskehoder er ogå snadder. LOL. Ingen hos meg vil se på når jeg spiser det. Men Sant:)

He he! Det hørtes *kremt* interessant ut! :lol:
Ei venninne av meg spiser grillede små ørrethoder som snacks i grillsesongen. Er det på samme måte du spiser toskehoder?

Adriane
09-02-09, 23:31
Niks. Små hoder høres ut som noe "knas":)

Torskehoder er "SLURP" og SMATT.:D

Hvor er kystnorge hen på lavkarbo tro??

AHA!! Alle er slanke, smekre og vakre..

Anne Karin
11-02-09, 09:54
For min del blir torskehodet litt for tøfft. Jeg bruker å koke ørret eller laksehoder til hønene mine så bruker jeg kraften som hovedbase i fiskesuppe, da blir alle glade:)

Jeiform
03-05-13, 17:48
Blåser liv i en gammel tråd, spiste dette for første gang i dag og det var nydelig!! :D