1 moden avocado moses
1/2 boks Creme fraiche
2 ts knust hvitløk (jeg bruker den ferdige på glass)
litt salt og pepper
Bare bland alt og hell over salat. Nydelig :)
ooh, hørtes nam nam ut! :D Det hvitløks"krydderet" så jeg i butikken igår.. altså tørket hvitløk i biter i krydderglass. Smaker det likt vanlig hvitløk? Hadde jo vært ufattelig mye enklere :)
ooh, hørtes nam nam ut! :D Det hvitløks"krydderet" så jeg i butikken igår.. altså tørket hvitløk i biter i krydderglass. Smaker det likt vanlig hvitløk? Hadde jo vært ufattelig mye enklere :)
Bruker det masse. Ingen som har klaget enda!:p
mmm.. hørtes godt ut! Kan man bruke rømme istedenfor creme fraiche? Med litt sitron i blir det nesten som guacamole:)
ooh, hørtes nam nam ut! :D Det hvitløks"krydderet" så jeg i butikken igår.. altså tørket hvitløk i biter i krydderglass. Smaker det likt vanlig hvitløk? Hadde jo vært ufattelig mye enklere :)
Jeg bruker ikke tørket, men knust i olje på glass. Kjempegodt og sååå enkelt! :)
mmm.. hørtes godt ut! Kan man bruke rømme istedenfor creme fraiche? Med litt sitron i blir det nesten som guacamole:)
Ja det kan du helt sikkert :) Det er jo nesten helt det samme :) Kan tenke meg denne er god med litt finhakket rødløk og papsika oppi også.
Hørtes digg ut ja!
Noen ide om holdbarhet på denne?
Single lady vettu:D
Hørtes digg ut ja!
Noen ide om holdbarhet på denne?
Single lady vettu:D
Si det... Avocado blir jo fort brun, men er usikker på om den blir det når den er blandet på denne måten...?
Skulle tro den ville holde 3-4 dager..
Men jeg og gubben spiste opp hele denne posjonen til ETT MÅLTID VI :p
Helte den over et stekt kyllingbryst og masse salat, fetaost, sukkererter etc :D