Photobscura
13-02-09, 21:33
Nå var jeg så heldig å ha elgkjøttdeig med grisespekk, men fy søren, dette var helt utrooolig godt!
Du trenger:
400 gram kjøttdeig
(Spekk?!)
4 skiver bacon
En halv rødløk
To fedd hvitløk
Et egg
Ca en teskje karve (gjerne hel som du mortler) -VIKTIG!
Salt og pepper
Fres sammen alle ingredienser til en deig, mens du bruner smør i en panne på full varme.
Stek til den er god og brun på begge sider, kanskje tre minutter eller no.
Nytes sammen med rosenkål, eller mos av kålrabi/blomkål/brokkoli eller whatever, eller alene. Nam!
Du trenger:
400 gram kjøttdeig
(Spekk?!)
4 skiver bacon
En halv rødløk
To fedd hvitløk
Et egg
Ca en teskje karve (gjerne hel som du mortler) -VIKTIG!
Salt og pepper
Fres sammen alle ingredienser til en deig, mens du bruner smør i en panne på full varme.
Stek til den er god og brun på begge sider, kanskje tre minutter eller no.
Nytes sammen med rosenkål, eller mos av kålrabi/blomkål/brokkoli eller whatever, eller alene. Nam!