View Full Version : Vannbakkelsoopsi


Vekt 76
15-02-09, 10:37
Jeg har tidliglere funnet en oppskrift på fylte Vannbakkelsoopsi med krem og lune bjørnebær. Jeg har tenkt å servere det i morra når jentegjengen kommer på besøk.

Men er det noen som vet om disse kan lages i dag, og at de kan stå til i morra?

Det er oppskriften med egg, bakepulver og kremost. Det står i oppskriften at de skal avkjøles, men om de kan stå i kjøleskapet natten over står det ingenting om. Noen som kan hjelpe meg?

Areola
15-02-09, 10:40
De blir litt tørrere etterhvert, men det er ikke nødvendigvis dumt. IKKE ha de i kjøleskap, da blir de svampete. Ha de på kjøkkenbenken, uten boks eller pose el.

Vekt 76
15-02-09, 10:55
Okei. Og de skal jo deles og ha krem på de. Så d hjelper vel om de blir litt tørre. Er så greit om jeg kan gjøre noe ferdig i dag :-)

Kitt
15-02-09, 13:44
Karbosara har en fantastisk variant på disse med vaniljekrem eller noe. Spør inne hos henne, da vel! Finner ikke oppskriften noe sted.

Mjauritz
15-02-09, 15:09
Jeg personlig ville ha ventet i det lengste med å lage disse, mine blir ivertfall litt seige - og smaker best nystekte synes jo jeg!!