luringen
17-02-09, 21:01
Denne fant jeg på "mitt andre hjem; (anna forum)
Tilpasset den til oss: namnam
Koteletter i fat
Dette trenger du:
Koteletter, bacon,tomatpure, fløte, JKBM, buljongterninger, aluminiumsfolie.
1. Sett stekeoven på ca 200 grader.
2. Ha ca 2 liter vann i en gryte, og sett den på varme.
3. Ha så i ca 8 buljongterninger (vanlige i gullfarget eske)
4. Stek så kotetelettene og baconet. Fettet du har igjen i stekepannen når du er ferdig tar du oppi gryta med vannet og buljongen. Dette gjør endel av smaken.
5. Ha så i et lite glass tomatpure i pannen og rør rundt.
6. Ha i 3 dl (mat)fløte og litt JKBM, og rør rundt.
( skulle sausen bli for tynn nå, har du bare i litt mer)
7. Legg kotelettene og baconet i en ildfastform, og tøm over sausen. Sausen skal dekke alt
kjøttet. Ha aluminiumsfolie over, og sett i ovnen.
9. Jo lenger den nå får stå i ovnen, jo bedre blir den. Jeg lar den ihvertfall stå 1.5 til 2 timer.
Tilpasset den til oss: namnam
Koteletter i fat
Dette trenger du:
Koteletter, bacon,tomatpure, fløte, JKBM, buljongterninger, aluminiumsfolie.
1. Sett stekeoven på ca 200 grader.
2. Ha ca 2 liter vann i en gryte, og sett den på varme.
3. Ha så i ca 8 buljongterninger (vanlige i gullfarget eske)
4. Stek så kotetelettene og baconet. Fettet du har igjen i stekepannen når du er ferdig tar du oppi gryta med vannet og buljongen. Dette gjør endel av smaken.
5. Ha så i et lite glass tomatpure i pannen og rør rundt.
6. Ha i 3 dl (mat)fløte og litt JKBM, og rør rundt.
( skulle sausen bli for tynn nå, har du bare i litt mer)
7. Legg kotelettene og baconet i en ildfastform, og tøm over sausen. Sausen skal dekke alt
kjøttet. Ha aluminiumsfolie over, og sett i ovnen.
9. Jo lenger den nå får stå i ovnen, jo bedre blir den. Jeg lar den ihvertfall stå 1.5 til 2 timer.