Jeg skal steke opp noe grytekjøtt i store biter i dag som jeg har hatt liggende, og tenkte å lage de litt som souvlaki. Sambo fikser Tzatsiki, så da mangler det bare litt tilbehør. Noen som har gode tips? jeg takler ikke å spise tomater (eller oliven) så gresk salat utgår... :rolleyes:
Grønn paprika og løk i biter, enten rå (i ei skål med litt olivenolje og basilikum) eller tredd på pinner og grilla/stekt...
Ser ut til at jeg heller mot stekt løk, paprika, sqush og kanskje litt aubergine, med smuldret feta ost over! :sikle:
Takk for tipsene :)
Det hørtes snaskens ut jah :sikle:
Ble inspirert:
Grilla aubergineskiver og squashskiver, med olivenolje og feta over, vips! en varm salat....
Ja :)
Det ble ovsstekte grønnsaker: grønn paprika, rødløk, rosenkål, sopp, squash og aubergine, også frisk persille, salt, pepper, litt olje og smuldret feta på toppen. :sikle:
Hei:) Jeg synes at det er utrolig godt med stekt aubergine i skiver, og smuldre fetaost over aubergine når den er ferdig stekt:)
Jeg vill anbefale grillet eller ovnsbakt fetaost med oregano og olivenolje på! Pakk den inn i aliminiumsfolie og sleng den på grillen! :)