Noen som har en oppskrift på lavkarbo vaniljesaus??
Heistads vaniljesauser skal være ganske gode:)
Ok, har ikke funnet annet enn syltetøy fra Heistad enda. Men fant en oppskrift her inne også nå :)
Jeg pleier å vispe inn ca.én eggeplomme pr.desiliter fløte og smake til med vaniljedråper og splenda. Om man vil være sikker på at den ikke blir "kornete", kan man sile sausen gjennom en sikt før man koker den opp. Kokes opp under omrøring og avkjøles.
Trolljenta
26-12-09, 00:45
Jeg lagde her forleden dag av en kartong fløte, 3 eggeplommer, 2-3 ss sukrin og vaniljepulver ( http://kinsarvik.no/VarevisningDetalj.aspx?varekode=5765228795255&hkat=2&kat=106&grp=1 )
Heistads vaniljesauser skal være ganske gode:)
Ja, men masse karber... Da tar jeg heller krem med vanilje i..
Jeg lagde her forleden dag av en kartong fløte, 3 eggeplommer, 2-3 ss sukrin og vaniljepulver ( http://kinsarvik.no/VarevisningDetalj.aspx?varekode=5765228795255&hkat=2&kat=106&grp=1 )
Piskes eller varmes slike s0m eggekrem? Piska fløte med piska eggepl0mmer blir vel råkrem, 0g det er kjempeg0dt, feks på fruktc0ctail 0m man tillater seg litt frukt nå i jula eller på sukkerfri gele.
Trolljenta
26-12-09, 23:28
Piskes eller varmes slike s0m eggekrem? Piska fløte med piska eggepl0mmer blir vel råkrem, 0g det er kjempeg0dt, feks på fruktc0ctail 0m man tillater seg litt frukt nå i jula eller på sukkerfri gele.
Varmet på platen. Synes den ble bedre etter en natt i kjøleskapet.