solanolsen
27-02-09, 22:45
Har smelta litt kokosfett i kveld.Bröt i stykker en liten sukkerfri Anthon Berg sjokolade som smelta sakte inn i fettet.La en pytteliten klick med peanöttsmör oppi noen muffinsformer og hellte så den smelta rören over.Sett inn i frysen til det har stivna.Mmmmmm,godt:)Veldig få karber ble det jo også:D
Å herreguuuud det hørtes godt ut :sikle::sikle::sikle:
Har smelta litt kokosfett i kveld.Bröt i stykker en liten sukkerfri Anthon Berg sjokolade som smelta sakte inn i fettet.La en pytteliten klick med peanöttsmör oppi noen muffinsformer og hellte så den smelta rören over.Sett inn i frysen til det har stivna.Mmmmmm,godt:)Veldig få karber ble det jo også:D
ÅÅÅ NAM! Hva slags kokosfett brukte du?:)
solanolsen
28-02-09, 12:15
Jeg bor f.t. i Sverige og kjöpte et vanlig sölvfarget ett.Det står iallefall 0 karbs på den.Vet at man kan kjöpe ennu bedre kokosfett,men det skiller jo veldig på pris.Neste gang jeg lager dette vil jeg istede hakke noen salte peanötter oppi.det salte og litt söte er så godt syns jeg.