Noen som har den oppskriften? Mener det er en enkel sak, som han nevner i boka.. 1 del kjøttdeig og en del noe annet, samt noe krydder og egg.. Men har googlet meg både grønn og blå og finner ikke oppskrifta!
Noen som kan hjelpe meg? :p
Du tenker på Skaldemans slankekjøttkaker?
Her er et svar fra ham selv:
Sid 104 i boka! Tre delar kött och en del fett är en bra kombination. Då hamnar du rätt. Jag använder mycket fläskfärs eftersom det finns överallt i Sverige. Om det inte finns i Norge använda njurtalg eller annat fett som du ber att få hopmalt i köttdisken. Köp en stor sats och använd en ledig dag till att steka en massa biffar.
Annars går det utmärkt med vanligt fett kött. Kom bara ihåg proportionerna, ungefär tre delar kött och en del fett. Är jag tvungen att äta magert kött tillsätter jag kryddsmör eller något annat så att fetthalten blir rätt.
Sten Sture
"Flâskfârs" = medisterdeig (NB! ikke farse)
Men husk at medisterdeigen du får kjøpt er ganske mager..
Jeg ber om å få den malt opp av buklist jeg (flesk)
Da blir den feit og fin :)
Dere handler hos slakteren da?
Dere handler hos slakteren da?
Har du slakter i nærheta, er det det aller beste.
Medisterdeig finnes jo "aldri" i butikkene :mad:
Jeg handler på Eda super i sverige jeg..de har kjempefin kjøttavdeling
og gutta der er alltid hjelpsomme:)
Og det er mye billigere!!
Handler somregel kjøttvarer for et par tusen kr når jeg er der og putter i frysen..