cillesnuppa
06-04-09, 10:06
100 gram smør smeltes
200 gram sjokolade (70% eller 85%) brekkes i biter og smeltes i smøret
1,5 dl fløte røres inn
Evt nøtter
Avkjøl
Kle bunnen i 2 brødformer med aluminiumsfolie eller plastfolie. Fordel røre i de to formene. Du kan velge om du vil ha nøtter i, f eks mandler i en og valnøtter i den andre. Uten nøtter er det ca 12gram karbohydrater per 100 gram - hvis du bruker 70%. Jeg er usikker på karbeinnholdet i 85%.
Oppbevares i kjøleskapet. NB: Pga fløten blir sjokoladen litt myk. Kan også serveres som dessert, med krem til.
200 gram sjokolade (70% eller 85%) brekkes i biter og smeltes i smøret
1,5 dl fløte røres inn
Evt nøtter
Avkjøl
Kle bunnen i 2 brødformer med aluminiumsfolie eller plastfolie. Fordel røre i de to formene. Du kan velge om du vil ha nøtter i, f eks mandler i en og valnøtter i den andre. Uten nøtter er det ca 12gram karbohydrater per 100 gram - hvis du bruker 70%. Jeg er usikker på karbeinnholdet i 85%.
Oppbevares i kjøleskapet. NB: Pga fløten blir sjokoladen litt myk. Kan også serveres som dessert, med krem til.