View Full Version : Sukrin, tørr kakebunn?


Liv
11-04-09, 13:42
Nå har jeg brukt sukrin 2 ganger i nøtte/mandelbunner, men det som til vanlig (med sukker) blir saftig og deilig blir nå tørt og smuldrete...:(
Er det anderledes med splenda, eller må man leve med tørre kaker??

LineJM
12-04-09, 12:47
Tror at det er annerledes med splenda, det har iallefall blitt saftige kakebunner for meg med splenda. Er ikke kjemisk kompetent til å forklare detaljene men detskjer noe med sukrin når den varmes opp som gjør ting tørre....

Liv
12-04-09, 16:28
Tror at det er annerledes med splenda, det har iallefall blitt saftige kakebunner for meg med splenda. Er ikke kjemisk kompetent til å forklare detaljene men detskjer noe med sukrin når den varmes opp som gjør ting tørre....

Ok, takk skal du ha!:)
har du laget mandelbunn med godt resultat med splenda?

Imse
12-04-09, 16:40
Jeg har laget med splenda og jeg synes ikke den ble tørr...

Liv
12-04-09, 16:45
Jeg har laget med splenda og jeg synes ikke den ble tørr...

;);)takk takk...
Har bare smakt splenda en gang, bakte da en sjokoladekake som var oppskrift på i et ukeblad(reklame for splenda), men syntes da at det hadde en grusom bismak...Håper det bare var den spesielle kaken..

Imse
12-04-09, 16:51
;);)takk takk...
Har bare smakt splenda en gang, bakte da en sjokoladekake som var oppskrift på i et ukeblad(reklame for splenda), men syntes da at det hadde en grusom bismak...Håper det bare var den spesielle kaken..
Jeg synes splenda gir bismak om man bruker for mye, jeg bruker veldig lite, feks 1ts pr 2dl fløte når jeg lager krem. Og det smaker søtt. Jeg brukte 3ts med splenda i suksessterten til Gerd.

Liv
12-04-09, 17:06
Jeg synes splenda gir bismak om man bruker for mye, jeg bruker veldig lite, feks 1ts pr 2dl fløte når jeg lager krem. Og det smaker søtt. Jeg brukte 3ts med splenda i suksessterten til Gerd.

Ok, den er grei. Notert!!;);)
Ble så skuffa når jeg smakte kaka mi i går, liker IKKE tørre mandelbunner, da kan det være det samme med hele kaka.
Tusen takk for hjelpa.:D