smosje
19-11-04, 04:34
Matvarer tillatt på Fase 2 er
ALLE MATVARER TILLATT PÅ FASE 1, PLUSS:
Frukt
* Aprikos
* Eple
* Alle typer bær (jordbær, rips, stikkelsbær, skogsbær. solbær, bjørnebær, markjorbær etc etc)
* Cantaloupe melon
* Druer
* Sitrusfrukter (appelsin, grapefrukt, sitron, lime)
* Kirsebær, moreller
* Kiwi
* Mango
* Pære
* Fersken, nektarin
* Plomme
(Unngå: Ananas, bananer, vannmelon, rosiner, fruktjuice, hermetisert frukt i lake, syltetøy)
Melkeprodukter
* Yoghurt (mager/lett) med fruktsmak/fruktbiter (ikke mer enn 120 ml per dag)
Stivelsesprodukter
* Små søtpoteter (oransje)
* Bagel, fullkorn
* Brød: Rugbrød, havregrynsbrød, fullkorn, 4korn, fullkorns pitabrød, klibrød
* Frokostblanding: Fiberrike frokostblandinger (eks Kelloggs All-Bran), havregryn
* Pasta: Fullkornspasta
* Popkorn: Uten smør, høyst 3 kopper per dag
* Ris: Brun ris, villris
* Muffins: laget på fullkorn, kli, sukkerfri og uten rosiner
* Byggmel
* Couscous
(Unngå fortsatt: Hvitt brød/bagels, kaker, småkaker, cornflakes, hvit pasta, riskaker, hvit ris)
Grønnsaker:
* Pintobønner
* Gulrot
(Unngå fortsatt: Vanlige poteter, all potetstappe/bakte poteter, jordskokk, turnips, mais)
Diverse
* Sjokolade: mørk, minst 80% kakao (ikke mye og bare av og til)
* Mager pudding
* Rødvin
(Unngå fortsatt: Honning, iskrem)
Husk at det er meningen at disse matvarene skal reintroduseres forsiktig, dvs helst ikke brukes hver dag.
ALLE MATVARER TILLATT PÅ FASE 1, PLUSS:
Frukt
* Aprikos
* Eple
* Alle typer bær (jordbær, rips, stikkelsbær, skogsbær. solbær, bjørnebær, markjorbær etc etc)
* Cantaloupe melon
* Druer
* Sitrusfrukter (appelsin, grapefrukt, sitron, lime)
* Kirsebær, moreller
* Kiwi
* Mango
* Pære
* Fersken, nektarin
* Plomme
(Unngå: Ananas, bananer, vannmelon, rosiner, fruktjuice, hermetisert frukt i lake, syltetøy)
Melkeprodukter
* Yoghurt (mager/lett) med fruktsmak/fruktbiter (ikke mer enn 120 ml per dag)
Stivelsesprodukter
* Små søtpoteter (oransje)
* Bagel, fullkorn
* Brød: Rugbrød, havregrynsbrød, fullkorn, 4korn, fullkorns pitabrød, klibrød
* Frokostblanding: Fiberrike frokostblandinger (eks Kelloggs All-Bran), havregryn
* Pasta: Fullkornspasta
* Popkorn: Uten smør, høyst 3 kopper per dag
* Ris: Brun ris, villris
* Muffins: laget på fullkorn, kli, sukkerfri og uten rosiner
* Byggmel
* Couscous
(Unngå fortsatt: Hvitt brød/bagels, kaker, småkaker, cornflakes, hvit pasta, riskaker, hvit ris)
Grønnsaker:
* Pintobønner
* Gulrot
(Unngå fortsatt: Vanlige poteter, all potetstappe/bakte poteter, jordskokk, turnips, mais)
Diverse
* Sjokolade: mørk, minst 80% kakao (ikke mye og bare av og til)
* Mager pudding
* Rødvin
(Unngå fortsatt: Honning, iskrem)
Husk at det er meningen at disse matvarene skal reintroduseres forsiktig, dvs helst ikke brukes hver dag.