View Full Version : Karrikylling med yoghurtsaus


Bee
09-05-09, 11:31
Denne kyllingretten er utrolig lettlaget og er en favoritt her i huset, elsket av både store og små.



Legg frosne kyllingfilèter i en ildfast form.
Hell over rikelig med soyasaus og krydre godt med karri.

Stek på 150 grader i 45-60 min alt etter hvordan størrelsen på filètene er.


Yoghurtdressing:

bland sammen tyrkisk yoghurt, majones, hvitløk og chili etter smak, salte litt og la stå i kjøleskapet og trekke.


Når kyllingen er ute av ovnen, ha en god klatt smør i en stekepanne og hell sjyen fra stekinga, samt kyllingen i panna.
La surre til sjyen og smøret er så og si bortkokt.

Server med salat og dressing + ris til de som måtte ønske/kan spise det.

Frøken Fryd
10-05-09, 16:00
Høres nyyydelig ut!! Jeg elsker karri!! Men hvor har de tyrkisk yoghurt??

Liv
10-05-09, 16:06
Høres nyyydelig ut!! Jeg elsker karri!! Men hvor har de tyrkisk yoghurt??

kan man bruke Matyoghurt?

Bee
10-05-09, 16:23
Kan helt sikkert bruke vanlig yoghurt naturel om du ikke vil ha minst mulig karber.
Jeg kjøper tyrkisk yoghurt på Mega eller eurospar.