View Full Version : Div spm om ketolysekuren


Troika
11-05-09, 11:58
Jeg har nettopp begynt på ketolysekuren og jeg har noen spørsmål etter å ha lest boken som jeg håper noen kan svare på.

1. Det står at man skal bruke seltin salt eller LO-salt. Kan man også bruke havsalt/fingersalt?
2. Om man bruker rapsolje, kan man da fritere mat som f.eks kylling, scampi og løkringer?

Carisma
11-05-09, 13:49
1: Jeg vil tror det går greit innimellom.
2: Her er litt info om oljer og hva som er bra og dårlig: http://forum.lavkarbo.no/showpost.php?p=7077&postcount=10

Imse
11-05-09, 14:15
Poenget med seltin er vel at det inneholder 1/3 så mye natrium og samme saltsmak som vanlig salt. Jeg bruker begge deler og er på enda mere strikt diett enn deg. Jeg fikk i meg for lite salt, så kroppen bandt ikke vann og jeg fløy på do 4 ganger hver natt... Så nå passer jeg på at det er salt på kveldsmaten og flyr ikke så mye på do.

Tror ikke du kan fritere, da blir olja varmere enn sunt er tenker jeg. Les tråden det linkes til over. Fritert mat har aldri vært sunt heller.

Troika
11-05-09, 14:24
Takk for svar! Man vil liksom ha alt rett og vite alt med en gang når man begynner på noe slikt! :)