Iset
30-11-04, 18:48
Denne kan du bruke alene eller til kaker, feks rullekake eller Hasselnøtterte (se oppskrift på fase 2).
4 eggeplommer
2 ss cognac
1/2 ts vaniljeekstrakt
2 ss hakket usøtet mørk sjokolade
4 pakker splenda (eller annet søtstoff etter smak)
8 ss usaltet smør, romtemperert
Pisk sammen alle ingrediensene i en mikser i ca 2 minutter.
Ha blandingen i en kjele og sett den i et vannbad med kokende vann. La den stå der i 7 minutter under omrøring. Ta den av varmen og server med en gang (står det her i boka, men den er vel best kald??).
Pr 2 ss:
Netto karber: 1 gram
Fiber: 0 gram
Protein: 1,5 gram
Fett: 15 gram
Kalorier: 153
Fase: 1-4
4 eggeplommer
2 ss cognac
1/2 ts vaniljeekstrakt
2 ss hakket usøtet mørk sjokolade
4 pakker splenda (eller annet søtstoff etter smak)
8 ss usaltet smør, romtemperert
Pisk sammen alle ingrediensene i en mikser i ca 2 minutter.
Ha blandingen i en kjele og sett den i et vannbad med kokende vann. La den stå der i 7 minutter under omrøring. Ta den av varmen og server med en gang (står det her i boka, men den er vel best kald??).
Pr 2 ss:
Netto karber: 1 gram
Fiber: 0 gram
Protein: 1,5 gram
Fett: 15 gram
Kalorier: 153
Fase: 1-4