View Full Version : Nå skjems jeg...


Elisabeth
30-11-04, 19:31
En stund tilbake var jeg skikkelig flink med Atkins-dietten. Gikk ned 3-4 kilo og var godt igang. Men så kom julemarsipanen... Trenger jeg si mer? Har veldig vanskelig for å komme igang igjen. Egentlig ganske synd for denne dietten er den mest effektive jeg har prøvd! På det meste tok jeg av et halvt kilo i døgnet :D
Hvordan skal jeg komme igang igjen? Noen som har vært igjennom dette før? Hjelp! :(

Nille
30-11-04, 20:08
Spørs hvor mye du har å gå ned det.... :p

Men fortvil ikke - det er bare å starte på Induksjonen igjen det. Det er vel ikke nødvendig med fulle to uker, men en uke for å få systemet i gang igjen er bra.
Nå er ikke dette en løsning som anbefales i det uendelige, dvs. hver gang du har falt av vogna. For hver gang du starter en induksjon vil kroppen reagere tregere og tregere.

Det kan godt hende du vil føle deg dårlig de første par dagene, - litt slapp og trøtt kanskje. Det er kun karbo abstinenser.... og de går over !!

Dette klarer du flott vettu !! :)
:klem:

Iset
30-11-04, 20:12
Jeg har vært gjennom det maaange ganger pga spiseforstyrrelsen min. Når man har vært alvorlig spiseforstyrret i over 10 år, er det ikke gjort over natta å forandre på dette.... Men jeg gir ikke op, en dag skal jeg klare dette virkelig!!

Vi må prøve sammen, Elisabeth. Er lettere når vi er to, og vi kan jo motivere hverandre på SMS og MSN, og treffes oftere. Lettere når vi er på feks treff også, at den ene passer på at den andre ikke faller for alle kafefristelsene hehe.

Jeg begynte ordentlig igjen idag, etter mange dumme utskeielser. Nå har jeg sett gjennom alle Atkins-dagbøkene her inne og skrevet ned mange tips til matretter, og laget en middagsliste, da er det mye lettere.

Jeg pleier også å skumme gjennom Atkins-dagbøkene på slankenett.no for å se hva de spiser. :)

:klem:

Elisabeth
30-11-04, 23:10
Ja, nå har jeg spist opp det som er ulovlig i heimen her. Inkludert resten av sjokoladekaka og marsipanen :D Et siste farvel på en måte :) Dette skal vi klare Iset!

Iset
30-11-04, 23:58
Ja, nå har jeg spist opp det som er ulovlig i heimen her. Inkludert resten av sjokoladekaka og marsipanen :D Et siste farvel på en måte :) Dette skal vi klare Iset!

Ja vi skal vi skal vi skal!!! Når vi får "abstinenser" kan vi søke motivasjonstrøst hos hverandre på msn! Jeg er jo alltid på PK så om jeg ikke er på msn så send meg en PM så logger jeg meg på. :D

:klem:

Zoë
01-12-04, 10:26
Hei Elisabeth!

Dette er du langt fra alene om! Jeg leser av og til om noen her inne som har holdt seg strengt til kostholdsplanen sin helt uten sprekk i lang tid, men dessverre er det nok sånn at mange av oss må gå seg litt til, og feiler litt underveis....

Ingen stor skade skjedd - begynn bare bare med lavkarbo på nytt! :)

Kjenner meg VELDIG igjen med marsipanen....!

Noen her inne vil kanskje være uenig med meg i dette, men jeg vil råde deg til å spise moderat lavkarbo nå i jula. Atkins induksjon i førjulstiden synes jeg rett og slett høres lite hyggelig ut.
Hva med å spise egg, fiberrik med masse deilig ost/kjøttpålegg, salater (m/kylling, pesto,feta etc) og middager med fisk/kjøtt og masse grønt (feks. brokkolimos e.l) til hovedmåltidene, og så lage din egen fedon marsipan (m/fruktose) og mandelkjeks og annet lavkarbo julegodt (se oppskrifter her inne)?

Lykke til!

(Ikke tenk at "nå har jeg først sprukket, så nå kan jeg bare fortsette å proppe innpå"! Ikke gjør jula til en høykarbofest! Da vil du føle deg så dvask og tjukk etter nyttår...!)

Iset
01-12-04, 11:58
Det finnes ferdig Cavalier marsipan og (vi skal ta dem inn til jul tenkte jeg). :D
Men ikke spis for mye av den, da sitter du på do hele kvelden. Men den er kjempegod.