LenaBeatrice
25-06-09, 22:25
Deilig sommermat som jeg laget meg i kveld:
(Med bilde)
www.lenabeatrice.net/generelt/speketallerken-med-cantaloupe-melon (http://www.lenabeatrice.net/generelt/speketallerken-med-cantaloupe-melon)
Det så knallgodt ut! Litt for mye karbo for meg enda, men senere i sommer skal jeg jammen ta fram denne igjen.
Du er virkelig flink til å presentere maten på en delikat og appetittlig måte. :)
Å, det så nydelig godt ut!
LenaBeatrice
27-06-09, 08:53
Det så knallgodt ut! Litt for mye karbo for meg enda, men senere i sommer skal jeg jammen ta fram denne igjen.
Du er virkelig flink til å presentere maten på en delikat og appetittlig måte. :)
Husk at det er Cantaloupen som trekker opp karbonivået her, kutter man ut den så halveres karboinnholdet :-)
(Cantaloupe inneholder 4,2 gram karbo/100 gram)
Men, jeg valgte å ta det....spiser så sjelden frukt!!
Passer også på å få i meg fett til slike "karbomåltider", som rømmen, avocadoen og spekematen!, ha gjerne olje over her, der det passer.
Men husk at dette inneholder en del salt, i spekematen.
Jeg tar ikke så mye salt hvis jeg for eksemple har spist bacon eller annen saltrik mat før på dagen :-)
Jeg legger vekt på å legge opp maten på en delikat måte, selv om jeg ikke skal ta bilder og vise andre.
Synes det er viktig for "sjelen" og det mentale at maten ser fristnde ut :-)
LenaBeatrice
27-06-09, 08:57
Å, det så nydelig godt ut!
Det var nydelig godt!!!
Smakte helt fortreffelig etter en varm dag!!
:)
Det er ikke bare munnen som skal smake maten, det hander like mye om nesen, øynene og sjelen. maten smaker så mye bedre når den blir presentert på en pen måte...
hatt litt cantaloupe selv idag, veldig godt med noe fruktig på en slik herlig dag.