View Full Version : Jeg kjenner jeg har snart har spist nok brokkoli og blomkål


Lykkelig
01-07-09, 21:55
Hva av andre hverdags grønnsaker kan jeg servere til kjøtt? Jeg orker snart ikke flere blomkål og brokkoli varianter :dåne:

Skautrollet
01-07-09, 22:11
Kommer litt an på hva slags kjøtt, men selv bruker jeg endel squash, purre, løk, rødløk, sopp, paprika, stangselleri, kål...
Ja jeg vet at noe av dette inneholder i overkant med karbo, men alt med måte. Som krydder i mosen kanskje?
Men så blir jeg visst aldri lei blomkolli heller :)
Ikke har jeg ketolyseboka heller, så jeg burde ikke uttale meg;)

Imse
01-07-09, 22:33
Salat er godt da.

Jeg spiser gjerne bare ruccola med evt noen cherrytomater, litt pepper/salt og olvienolje over. Veldig mye smak i ruccola.

Britah
01-07-09, 23:06
spinat er en kjempefin grønnsak med svært lite karber i

Safir
01-07-09, 23:28
Aubergin! Sleng det du har av grønnsaker i en foliepakke og stek på grillen med litt smør. Så enkelt og godt, og samtidig lett å variere.

Kitt
01-07-09, 23:51
Rosenkål med masse meierismør!:sikle:

Smørstekt sopp!:sikle::sikle:

Purre, squash, avocado........:sikle::sikle::sikle:

Matjunkie
02-07-09, 11:00
Rosenkål er jo kjempe godt!! hadde helt "glemt" de der små runde ;P

StineK
03-07-09, 15:29
En god og feit kålrabistappe passer til mere enn pinnekjøtt. Har litt karber så ikke spis uendelige mengder om gangen.

luringen
03-07-09, 22:32
sommerkål dampet med smør
squash, rasket og stekt, stekt ibiter, stekt sammen med løk..
erter
rosenkål med baconbiter
fennikel