aslaug
15-07-09, 11:07
Hei!
Har nettopp kommet hjem etter en 17 dagers biltur med hotellovernattinger rundt i Europa.
5000 km og 8 land, litt slitsomt men mange opplevelser!
Det var med stor spenning ang mat,hvordan skulle jeg unngå karber og ikke legge på meg? Vi har bodd på gode hoteller med frokost, og spiste ellers alle måltider ute.
Hadde med litt proteinbrød til de første dagene. Etterhvert gikk det i masse ost oppå en ørliten knekkebrødbit.
Opplevde flere steder vi overnatta at de hadde flere typer med deilige oster,og jeg tåler ost i lange baner så det var jo bare helt supert! :D
Tomat, agurk,paprika og salat var det litt ymse med, men langa innpå der de hadde det.Det ble lite egg fordi jeg liker best å tilberede det sjøl, men litt eggerøre ble det.
Noen steder hadde de CC og da blanda jeg det med litt valnøtter jeg hadde i "lomma".Så jeg spiste meg så mett at jeg kunne gå i 4-5 timer til neste måltid!
Så var det lunsjen. Det ble mye salater, og egentlig problemfritt, det var bare å la være brødet som alltid fulgte med i store mengder. Eller en kyllingrett/fiskerett med grønnsaker eller salat. Mange steder dynga de på med poteter, gjerne halve tallerkenen, men da var det faktisk bare å be om å få grønnsaker/salater istedet!Da tok jeg gjerne på litt ekstra olje.
Middag spiste vi stort sett i 19-20 tiden. Det var veldig uproblematisk, det var fisk eller kylling hver dag med deilige,feite sauser og grønnsaker eller salat!
Ble jeg sulten innimellom (det skjedde et par ganger i Frankrike-små porsjoner), så gikk jeg bare innom en butikk og kjøpte et lite stykke chevre eller camenbert som jeg spiste!!!
MEN NÅ KOMMER DET VIKTIGSTE: Jeg har holdt meg helt og holdent til måltider, ingen snafsing innimellom, har kjent masse på følelsen mett-sulten og ikke lagt på meg et gram, tatt av 1kg!!!:D
Nå skal jeg prøve å holde på dette gode sporet jeg er inne i! Det blir den store utfordringen for meg, har skrevet litt om dette tidligere!
Har nettopp kommet hjem etter en 17 dagers biltur med hotellovernattinger rundt i Europa.
5000 km og 8 land, litt slitsomt men mange opplevelser!
Det var med stor spenning ang mat,hvordan skulle jeg unngå karber og ikke legge på meg? Vi har bodd på gode hoteller med frokost, og spiste ellers alle måltider ute.
Hadde med litt proteinbrød til de første dagene. Etterhvert gikk det i masse ost oppå en ørliten knekkebrødbit.
Opplevde flere steder vi overnatta at de hadde flere typer med deilige oster,og jeg tåler ost i lange baner så det var jo bare helt supert! :D
Tomat, agurk,paprika og salat var det litt ymse med, men langa innpå der de hadde det.Det ble lite egg fordi jeg liker best å tilberede det sjøl, men litt eggerøre ble det.
Noen steder hadde de CC og da blanda jeg det med litt valnøtter jeg hadde i "lomma".Så jeg spiste meg så mett at jeg kunne gå i 4-5 timer til neste måltid!
Så var det lunsjen. Det ble mye salater, og egentlig problemfritt, det var bare å la være brødet som alltid fulgte med i store mengder. Eller en kyllingrett/fiskerett med grønnsaker eller salat. Mange steder dynga de på med poteter, gjerne halve tallerkenen, men da var det faktisk bare å be om å få grønnsaker/salater istedet!Da tok jeg gjerne på litt ekstra olje.
Middag spiste vi stort sett i 19-20 tiden. Det var veldig uproblematisk, det var fisk eller kylling hver dag med deilige,feite sauser og grønnsaker eller salat!
Ble jeg sulten innimellom (det skjedde et par ganger i Frankrike-små porsjoner), så gikk jeg bare innom en butikk og kjøpte et lite stykke chevre eller camenbert som jeg spiste!!!
MEN NÅ KOMMER DET VIKTIGSTE: Jeg har holdt meg helt og holdent til måltider, ingen snafsing innimellom, har kjent masse på følelsen mett-sulten og ikke lagt på meg et gram, tatt av 1kg!!!:D
Nå skal jeg prøve å holde på dette gode sporet jeg er inne i! Det blir den store utfordringen for meg, har skrevet litt om dette tidligere!