View Full Version : Nannahs oopsie pizzasnurrer
Oopsierøre:
6 egg
1 boks philadelpiaost naturel
2ts bakepulver
1-2 ss fiberhusk.
Jeg kjører alt sammen i kjøkkenmaskin og lar røra vile ca 15 min
så fiberhusken får tykknet røra.
Imens lager du fyll:
400g kjøttdeig
1løk,1 hvitløksfedd
2 champinjonger
3 toppede ts tomatpure
litt vann og krydder etter hva du liker.
Brun alt i panne og gni kjøttdeigen til den blir finkornet.
Ha i tomatpure og brun litt til. Viktig for å få fram sødmen.
Ha i en skvett vann ...småkok noen minutter og smak til m krydder.
Når oopsierøra er tjukk som grøt brer du den utover 2 bakeplater på bakepapir.Sett dem i ovnen på varmluft 150g i 10-15 min.
Ta dem ut og bre fyllet jevnt utover men ikke helt ut i kanten.
Stek i nye 10-15 min. Imens river du godt med ost.
Når steketida er over tar du brettene ut og strør ost over med engang.
Husk å strø godt ut i kanten. Osten er limet her.
Bruk bakepapiret til hjelp og rull sammen til en fast rullekake som du pakker stramt inn i bakepapiret, legger den på en rist m skjøten ned for å avkjøles.Når den er kald kan du enten skjære skiver og strø ost over disse før du lar dem stå litt ovnen..eller du kan oppbevare rullene i kjøleskapet og skjære pizza snurrer etter behov.
Dette var supergod turmat:)
Den varmes ikke etter osten er tatt på, den skal bae smelte pga varmen i rullen liksom?
Skal lage denne etterpå, med hviltøkssmøreost i bunnen! :D
Du kan godt varme den...men jeg synes den er best kald.
Kan sikkert fylles med mye forskjellig, men det er osten som holder rullen sammen..
Den er limet på en måte:)
Du skiller ikke eggene og stivpisker hvitene først, bare kjører de rett i kjøkkenmaskinen? Må ha alt inn med teskjeer noen ganger :o
Ser veldig godt ut :)
Photobscura
21-07-09, 18:04
Skal man steke begge brettene samtidig? Eller kan man bare halvere røra sånn at det holder til ett brett, kanskje ..
Æsj også, nå glemte jeg å få mannen til å kjøpe philadelfia ost.... Og jeg som ville ha pizzasnurrer ala Nannah..
Jeg steker begge, men jeg har varmluftsovn.
Blir en ganske stor "Rull" bare av halve porsjonen da:)
Zincite sier:Du skiller ikke eggene og stivpisker hvitene først, bare kjører de rett i kjøkkenmaskinen? Må ha alt inn med teskjeer noen ganger :o
Det kan du godt, men jeg syntes det blir like bra uansett fremgangsmåte.
Iaf når du steker en hel stor leiv.
Aaaah, dette ser godt ut :sikle:
Hadde disse til lunsj i dag, de er mektige! :) Spiste bare 3 skiver a omtrent 2-3 cm (hadde med 5 :rolleyes:)
Ok, da gjør jeg som Nanna sier og kjører alt sammen i kjøkkenmaskin... Også lager jeg bare halv porsjon( også kommer jeg til å angre etterpå, for disse er sikkert sabla gode og blir fortere en bra er..).
Nå har jeg nettopp satt meg ned med disse pizzasnurrene, ser herlige ut :D Dagens middag :)
Jeg brukte Philadelfia med hvitløk og urter til bunnen, og 3 ss med ferdig pizzasaus i stedet for tomatpuré.
Så det store spørsmålet: Har noen prøvd å fryse dem? :)
Philadelfia! ARGH! Jeg visste jeg hadde glemt noe! :lol: Da blir det pizzasnurrer i morgen... Og jeg som hadde så lyst på disse idag!
Jeg bare sier deg det, Veggpryd, at du har noe å glede deg til :D
Photobscura
25-07-09, 16:00
Lette Ica rundt etter fiberhusk i går, men fant ikke noe. Kan man droppe det, eventuelt bruke johannesbrødkjernemel i stedet? Er jo ikke fiberhusk i originaloppskrifta heller, forsåvidt ...
Går helt fint uten, den blir bare litt fastere og får litt mindre
omelettkonsistens.
Hei. Kan disse fryses?
Ser at det er spurt før, men kan ikke se om noen har svart på dette :)
Må prøve dette en av de første dagene :)
Hei. Kan disse fryses?
Kan ikke alt fryses? ;)
Hehe, alt kan fryses, ja... Men jeg kom aldri så langt :D Hadde rullene i kjøleskapet og spiste dem både sent og tidlig :)
I dag har jeg laget nye, med kylling, champignon, sorte oliven og feta :sikle: Hjelpes, det smakte deilig! Så jeg kommer nok ikke så langt denne gangen heller :rolleyes:
Åh, nå ser jeg 1 - 2 SS fiberhusk... he he...:o Måtte inn å sjekke for røra ble litt tynn.
Nå gleder jeg meg til å smake! :)
Åhh, godt! De var skikkelig gode, Nannah! Her er et bilde av en snurr! Takk for fin oppskrift. :)
http://i29.tinypic.com/3038g3k.jpg
Ikke sant! :lol:
De er supre til matpakke og landturmat også!
Krøllerellerei
29-07-09, 09:26
Hva er fiberhusk?
Kan ikke alt fryses? ;)
Ordla meg kanskje litt feil.. For det meste kan fryses, men jeg tekte vel mer på om de er OK et frysing. Det er jo ikke all mat som blir like ok etter at de har vært fryst.:)
Ordla meg kanskje litt feil.. For det meste kan fryses, men jeg tekte vel mer på om de er OK et frysing. Det er jo ikke all mat som blir like ok etter at de har vært fryst.:)
Jeg skjønte det, klarte bare ikke dy meg :D
Men jeg går utfra de skal kunne være ok, oopsier er hvertfall det, og pizza generellt.
Jeg skjønte det, klarte bare ikke dy meg :D
Men jeg går utfra de skal kunne være ok, oopsier er hvertfall det, og pizza generellt.
Takk for svar :D
Da skal jeg prøve meg på dette en av de første dagene :)
Mmmmmmmmmmmm...disse MÅ jeg lage en dag
*sikle*
Dette ser skikkeli godt ut! sliter med å finne en lunsj som er lavkarbo. Det blir litt drygt i lengden med avokado, så dette skal absolutt testes:D
Starry Eyes
30-07-09, 17:37
Nå skal jeg stille et utrolig dumt spørsmål: hvordan ser symbolet for varmluft ut? Jeg har ikke selv kjøpt komfyren vi har (den hører til leiligheten) og jeg har som sådan ingen bruksanvisning. Noen som har greie på det? Det er en Whirlpool, en noe eldre modell.
Og hvis man ikke bruker varmluft når man lager disse delikate sakene, må man bruke høyere eller lavere temp på vanlig ovn, eller må de stå lenger?
Photobscura
30-07-09, 19:42
Jeg fant i alle fall ut at varmluft bare var den med vifte med firkant rundt, den uten firkant var bare ... luft rett og slett :p. Ikke noe varme.
Starry Eyes
30-07-09, 19:49
Takker. Da har jeg nok ikke varmluftsovn :p
Men jeg har nå laget ferdig pizzasnurrene, og de ser helt fantastiske ut - har bare ikke helt rukket å smake på en ennå, ettersom jeg sitter her og skriver;)
Du trenger IKKE varmluft...men bruk litt høyere temp uten.
Jeg bakte en ny porsjon av disse i dag....med skinke og hakkede tomater i fyllet og, hmm
de er borte alt! :eek:
Starry Eyes
30-07-09, 22:33
mmmmmm...de var intet mindre enn fantastiske!!!
Tusen takk for en fabelaktig oppskrift:D
Har en variant på gang nå, med mexikansk vri. Skal på hyttetur så trenger noe enkel mat å ta med :) Og sambo falt helt for disse og trøkka i seg en hel rulle av de sist runde jeg lagde... :eek: :D
Åååå, livet på lavkarbo er herlig !
Noe så godt:p Farlig godt....
Nannah - takk:klem:
Åh, yummi, med bilde og greier! *vann i munnen*
Mannen er herved sent ut på leting etter fiberhusk - for disse MÅ jeg teste ut. :)
Jeg fant Fiberhusk på Ultra i dag, endelig. Så nå skal disse snart bakes, sammen med Karins lavkarbobrød.
Hehe, jeg husker da forumet var nyoppstartet for 5 år siden, da satt vi her og jublet over soyapannekaker, Cavalier-sjokolade og kakaomousse. Nå smaker jo det direkte ringt, alt har heldigvis blitt bedre. :lol:
Weee, da fant mannen fiberhusk - til den nette sum av 80,- ! :eek: Vel vel, det koster å ta vare på helsa. :p
Ja, mannen min gispet litt over summen, men så varer den en god stund da, så da er det greit. :p
Ja, mannen min gispet litt over summen, men så varer den en god stund da, så da er det greit. :p
Jepp, blir mange pizzasnurrer av denne. :D
Ja, disse var gode :D
Bytta ut kjøttdeig med små strimletkylling, og taco space mix i steden for tomatpurre.
Litt rømme ved siden av, og dette ble et herremåltid :D
Bakte disse i ettermiddag, og det var skikkelig gode snurrer. Ungene jafset i seg halvparten. :p
Jeg hadde i tacosaus og kokte det inn i litt fløte sammen med kjøttdeigen, ble skikkelig snadder.
Kommer garantert til å bake disse igjen og igjen og igjen og igjen... :D
Weee, da fant mannen fiberhusk - til den nette sum av 80,- ! :eek: Vel vel, det koster å ta vare på helsa. :p
Oj! :eek: Jeg kjøpte på Meny, til 47 kr eller noe deromkring. Så også Ica hadde det, til ca samme pris.
Oj! :eek: Jeg kjøpte på Meny, til 47 kr eller noe deromkring. Så også Ica hadde det, til ca samme pris.
Det var den lille pakken på 100 gram, den kostet det. Den jeg kjøpte var på 300 gram. Tenkte først å kjøpe den lille, men så tenkte jeg what the heck og kjøpte den store siden jeg kommer til å bruke den endel og det ble mest økonomisk.
arnakristin
02-08-09, 21:12
Weee, da fant mannen fiberhusk - til den nette sum av 80,- ! :eek: Vel vel, det koster å ta vare på helsa. :p
Fiberhusk står øverst på lista når jeg er på harrytur til Sverige, 49 SEK for 300 g. Her hjemme kjøpte jeg 100 g til 49 NOK.
Jøss. Misunner dere som bør nær Sverige. 9 timers kjøring veier liksom ikke helt opp for noen pakker billig Fiberhusk. :p
Ja, da er det jo billigere. Her var det kun 100 gram.
Nam, nam, disse ser og høres kjempegode ut! Men hvordan er konsistensen? Blir de veldig svampaktige? Erfaringen med så mye egg tilsier det, men jeg håper hver gang på en revolusjon. :p Uansett, de skal prøves!
Får dere virkelig TO stekeplater av røra? Min tyknet aldri slik den skulle (hadde i 2 gode ss fiberhusk) så jeg tok i en tredje ss og lot det stå litt til. Da ble det tykk og grøtaktig konsistens. Kanskje jeg hadde for store egg og trengte mer fiberhusk. Men jeg hadde aldri hatt sjans å få mer enn EN stekeplate, ble såvidt dét, selv om jeg strøk den ut ganske tynt.
Nå skal den inn i ovnen, håper virkelig det blir vellykket. :ber:
Ja, jeg får det...men da er ikke hele plata full altså.
lager et rektangel midt på bakepapiret:)
Fankern det var det jeg skulle gjort, laget dem mindre. Nå ble det jo tungvint å rulle. Da gjør jeg det neste gang. Men hvordan klarer dere å få til stramme fine ruller når rullen er så varm? Og jeg måtte jo passe på å ikke få bakepapiret inn i rullen, og brant meg hele tiden. Så det ble en svær tykk rull som ikke ser så veldig stram ut akkurat. Men jeg får se når den er avkjølt. Klarte ikke å få den over på noe rist uten at jeg følte den ramlet sammen. :spent:
Nå står de i skiver i ovnen med ost på, ser veeeldig gode ut. :sikle:
Mine ble avlange og litt flate da, siden rullen var for stor og tung. Ser litt ut som sånne kanelgifler hehe. Men det gjør jo ikke noe. Må bare huske på å lage to mindre ruller neste gang. Men hvordan klarer dere å få til stramme ruller når det er så varmt?
Hmm, jeg driver og lager dem nå, men fikk som Iset en veldig liten firkant. :knegg: Halverte oppskriften da.
Spent på hvordan rullingen skal gå. Kan nok bli litt brente fingertupper da ja! :rolleyes:
Da var de ferdige, og jammen var de gode!!:sikle: Tusen takk for oppskriften!
Herregu-hu-huuud så gode! *dåne* Til og med mannen min likte dem, han liker jo aldri noe av det lavkarbogreiene jeg lager nesten (han er en sånn type som aldri skal ha erstatninger av noe, kun rent kjøtt, fisk osv). Han likte både Karins brød og disse snurrene. Fantastiske! Nannah, du er et levende geni, du er det! Kan jeg få spre oppskriften til noen på nett? Skriver selvsagt ditt navn på oppskriften, alltid.
Herregu-hu-huuud så gode! *dåne* Til og med mannen min likte dem, han liker jo aldri noe av det lavkarbogreiene jeg lager nesten (han er en sånn type som aldri skal ha erstatninger av noe, kun rent kjøtt, fisk osv). Han likte både Karins brød og disse snurrene. Fantastiske! Nannah, du er et levende geni, du er det! Kan jeg få spre oppskriften til noen på nett? Skriver selvsagt ditt navn på oppskriften, alltid.
Nannah er som er Sareptas krukke i matveien! Og et oppkomme til allverdens god mat!
Jeg har også lagd mine nå... Ble nok litt tjukke, da det var ille varmt gett :D Ble noe røde fingertupper her også.... meeeen.... lurer på en liten ting.... den fiberhusken, er den som mel? Fikk nemlig vite at Phylliusfrø eller hva det nå het igjen var det samme, men mine er som sagt frø og ikke mel... ble litt tynnflytende den røra, men det gikk nå fint til slutt.... Gleder meg til å sette tennene i en..... eller tre?!?
Nannah... har du regnet ut karbene i denne?? Eller noen andre for den saken skyld....
Fiberhusken er som mel ja. Pakken ser sånn ut:
https://www.bonushelse.no/var/ezwebin_site/storage/images/nettbutikk/annet/fiberhusk-stor-loppefroeskall-300g/301-8-nor-NO/Fiberhusk-stor-Loppefroeskall-300g_medium.jpg
Det er det samme som Psyllium ja, men Fiberhusken er helt malt, pulverisert. Enklere å bake med da, sikkert.
Ja, for hele frø ble ikke noe å skryte av... men jeg puttet litt kruskakli i og da ble den ihvertfall litt tykkere og smakte godt, gjorde de uansett :D Da får jeg kjøpe meg en pose med det isteden til neste gang.... Som ikke blir så veldig lenge til :)
Tenkte å prøve meg på denne i dag :spent:
Da har du noe å glede deg til..... Men pass på brente fingertupper ;) Veldig varmt å rulle den sammen. Men både mann og barn likte disse veldlig godt! Blir å ta med disse i bursdag idag for der skal det uansett serveres pizzasnurrer. Så da var jeg heldig :D
Jeg er fortsatt på Eurodiett i fase 1 og drømmer om disse hver eneste natt - skal lages så snart jeg er over i fase 2!:D
Nannah... har du regnet ut karbene i denne?? Eller noen andre for den saken skyld....
Jeg laget halv porsjon:
3 egg - 3kbh
100 gram Philadelphia Naturell - 3,2 kbh
Fiberhusk - 0 kbh
1 ts bakepulver - ca. 1 kbh
Som fyll brukte jeg
Ketchup uten sukker, i underkant av 100 gram - 4 kbh
Skinke - 0 kbh
Ost - 0 kbh
Sum: 11,3 kbh
Fikk 7 snurrer, og da er det sånn ca. 1,5 gram kbh per snurr.
Flott, takk!! Jeg må nok regne ut selv også... Brukte grovhakkede tomater isteden og hel posjon. Fikk ca 15 snurrer... ble spist noen igår av familien.... Fikk ikke ha de i fred nei.... he he he
Starry Eyes
06-08-09, 13:49
Hvis man bruker Kavli sin smøreost (godt med både naturell og baconost) som er karbefri så kan man jo droppe de karbene som er i Philadelphiaen. Jeg har ikke prøvd med Philly'en selv, brukes den fordi den gir bedre smak eller? Kan denne bli bedre? :p
Jeg har også lyst å prøve å lage en lasagnevariant av denne - altså å bruke bunnen til lasagneplater. Noen som har prøvd det?
Hvis man bruker Kavli sin smøreost (godt med både naturell og baconost) som er karbefri så kan man jo droppe de karbene som er i Philadelphiaen. Jeg har ikke prøvd med Philly'en selv, brukes den fordi den gir bedre smak eller? Kan denne bli bedre? :p
Jeg har også lyst å prøve å lage en lasagnevariant av denne - altså å bruke bunnen til lasagneplater. Noen som har prøvd det?
Ah, takk for tips! Jeg brukte Philadelphia i går, men i dag skal jeg bruke Tines kremost som har 0,3 gram mindre karber. :D (alle monner drar)
Hadde planer om å ha kjøttdeig og tomatsaus på i dag, men det blir litt for mye karber for min del, så jeg får ta med skinke tenker jeg.
Hadde planer om å ha kjøttdeig og tomatsaus på i dag, men det blir litt for mye karber for min del, så jeg får ta med skinke tenker jeg.
Det er jo ikke mer karber i kjøttdeig enn i skinke, er det?
Det er jo ikke mer karber i kjøttdeig enn i skinke, er det?
Hehe, nei, men når jeg har kjøttdeig så "må" jeg ha knuste tomater og løk også, så da blir det plutselig en del. Med skinke holder det å ha litt tomatpuré eller sukkerfri ketchup på. :)
Åja, nå forstod jeg plutselig ingenting. :lol: Da skjønner jeg.
Starry Eyes
06-08-09, 20:24
Jeg lagde denne som lasagne i dag - helt konge!
Lagde en hel langpanne med 'bunn' som jeg lot avkjøle endel. Stekte kjøttdeig og laget en deilig ostesaus med litt tomatpure og fløte i, samt en god dæsj champignon. Så delte jeg langpannebunnen i to og brukte den som plate med kjøtt og saus mellom. Og ost på toppen. Delish Dish!
Her er bilde av herligheten:
http://forum.lavkarbo.no/picture.php?albumid=272&pictureid=1602
Så smart!! Dere er så oppfinnsomme. :sikle: Dette skal jeg prøve snarest. Min mann liker ikke ostelasagnen (er det mulig ...) så kanskje han hadde likt denne bedre, om platene gir en litt mer "lasagnefølelse".
Forresten, kan du skrive litt mer om den ostesausen du laget? Jeg er vant med å ta ting på slump så noen direkte mål trenger jeg ikke altså.
Lag en ny tråd da vel :)
Så fantastisk ut!! nammmm
Starry Eyes
06-08-09, 21:07
Okei. Her er hele oppskriften...http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=27234
Så smart!! Dere er så oppfinnsomme. :sikle: Dette skal jeg prøve snarest. Min mann liker ikke ostelasagnen (er det mulig ...) så kanskje han hadde likt denne bedre, om platene gir en litt mer "lasagnefølelse".
Forresten, kan du skrive litt mer om den ostesausen du laget? Jeg er vant med å ta ting på slump så noen direkte mål trenger jeg ikke altså.
Da kan han slå seg sammen med min sambo... han syns heller ikke den var noe særlig.... mens jeg digger den jo rått!!! he he he :hungry:
Bra!! Den så skikkelig god ut! Nå kan jeg servere "ordentlig" lasagne til sambo ;)
Bakte en ny ladning med pizzasnurrer nå i kveld. De er bare sååå deilige! :)
Blir deilig matpakkemat til meg nå som ferien er over.
Men hvordan klarer dere å få til stramme fine ruller når rullen er så varm?
Jeg setter den inn i ovnen igjen litt etter å ha tatt på osten, slik at den akkurat smelter. Så blir den mer klistrete. Og så lar jeg den kjølne bittelitt før jeg ruller, bare akurat så mye at den er mulig å ta på raskt uten å få blemmer.
Helt tilslutt pakker jeg papiret godt rundt, tar et tørkehåndkle på dert igjen og klemmer godt over hele. Så lar jeg den bli kald inne i den rullen.
Takk for supert tips, Carisma! Da prøver jeg igjen. :)
Takk for supert tips, Carisma! Da prøver jeg igjen. :)
Bare ikke klem for hardt, for da tyter alt fyllet ut (oppdaget jeg...) :D
Haha ja, det oppdaget jeg også, selv om jeg ikke klemte så hardt. :lool:
Da jeg skulle lage disse i dag oppdaget jeg plutselig at jeg ikke hadde nok kremost, så jeg brukte CF istedet. De ble ikke verst da heller altså! :)
Jeg brukte bare tomatpuré og skinke på, så da la jeg på fyll og ost etter at bunnen hadde stekt, og lot alt steke i 10 min. Rullet sammen da den var litt avkjølt. Nam, nam!!
Jeg kokkelerte pizzasnurrer i går kveld. Smaker kjempegodt til frokost også.
Sambo fikk smake og han synes det var veldig godt :)
Hei! Jeg er ganske ny på forumet, er dette noe for meg som følger Skaldeman?
Kommer ann på hvor strengt du følger. Om du er på den strengeste der du skal ha 3 karb pr måltid bare så kan du nok ikke spise det.
Jeg lagde disse for første gang idag, og det jeg hadde i kjøleskapet var philadelphia og tine kremost med urter, så tok 50/50 av dette som bunn, er jo faktisk 0,2karb mindre i urtene enn i philadelphia..:p Lagde med kjøttdeig, tomatpure utblanda med vann, løk og en del ost, og de ble kjempegode!
De kunne selvfølgelig blitt større, lagde på to brett, men lagde egentlig en rektangel og rulla langsida, så det ble 22stk (ganske små ja..på str med en klementin) med 0,74karb i hver og jeg spiste fire til frokost (middag? kl er 17.30..) og ble mett - og de skal garantert lages igjen! Noen som har lagd med kavli da? siden det er mindre karber i :)
Dette må prøves. Jeg er helt ny på dette her og lurer veldig på hva Fiberhusk er for noe? :o
Fiberhusk er knuste loppefrø/psylliumfrø, er i gul/beige pose og selges på helsekost og butikker med godt utvalg, feks. Ultra. :)
Fiberhusk er knuste loppefrø/psylliumfrø, er i gul/beige pose og selges på helsekost og butikker med godt utvalg, feks. Ultra. :)
Takk. :) Da skal det kjøpes inn.
Takk. :) Da skal det kjøpes inn.
Hvis du har mulighet, dra til Maximat på Nordby senteret i Sverige!!
Der betalte jeg 26,90 sek for 100 g, mens jeg måtte ut med 46,90 nok på ICA MAXI for den samme posen :eek:
Hårreisende stor forskjell på prisen når det gjelder sunne matvarer mellom Sverige og Norge!!
Eller kjøp 100 gr på helsekost til 65 kr ;)
Ja, for all del! La oss bruke mest mulig penger på å spise sunt :D
Takker den norske stat for idiot regelverk!! Tenker på toll og avgifter også da som gjerne kommer i tillegg.....
Nå er jeg spent....
Har to ruller liggende til avkjøling:p
:sikle: Nam, nam... disse var gode!!
Smakte pizza. Dette skal jeg jammen prøve flere varianter av. Brukte ost med urter og hvitløk....
Mm, disse står i ovnen nå, jeg gleder meg som om det var julaften... lagde fyll av kyllingkjøttdeig, sopp, hvitløk og pesto (ICA-pesto, 3g karb per 100g). Ganske ambisiøs matlaging til meg å være, blir ytterst spennende å se om jeg klarer å rulle det sammen til slutt :D
Åhh.. Disse må jeg teste!! Ser jo helt supre ut!
Har akkurat kommet inn på forumet igjen etter 1 års pause (graviditet), men nå skal kiloene bort! Å du virker jo som en gud her inne Nannah :_punk:
Å himmel disse var supergode.
Jeg har skjert de i 1 cm tyke skiver og hatt med på jobb, og spist de "kalde" (Les:romtempererte)
Og så skjert de i 2 cm tykke skiver, lagt de på babkepapir og lagt en oste skive oppå hver, og stekt de litt i ovnen. Og spist de varme med salat til....
Vanvittig god lunch og middag............
Skal prøve å regne ut hvor mange karber det ble i mine 2 ruller.......
Takk for oppskrift Nannah.....
Hyggelig at du likte den:)
:D Du, jeg bare lurte på hvor lenge er de egentlig holdbare i kjøleskapet?
Og hvordan er det å fryse, og så tine opp igjen en slik rull, blir den foringet?
Nå står de klar til avkjøling her:D Jeg fulgte oppskriften til Nannah og det gikk helt smertefritt! De ser knallgode ut, vanskelig å vente til de har blitt avkjølt... Så nå blir det pizzasnurrer til MGP i kveld - hurra!:sikle:
Åh, disse ser nydelige ut!
Åååå fyttekatta så godt :D Laget de for første gang i kveld, med fyll etter oppskriften og masse sterkt krydder. Nå er vi i himmelen begge 2 her :)
Hurra for deg Nannah :heia::heia:
Dette skal jeg prøve meg på etterpå:D Gleder meg, jeg!
I heart super-oppskrifts-Nannah
Denne skla prøves altså. Philadelfiaosten er kommet i kjøleskapet.
var kjempegodt:sikle: Og kjærsten, som ikke spiser lavkarbo syntes de var fantastiske.
Nå har jeg nettopp smakt disse pizzarullene, og de var jo bare helt fantastisk gode!! Jeg byttet ut halvparten av philadelfiaosten med krydderost.. (vet ikke helt om det utgjorde noen forskjell, men gode var de iallefall!!!):sikle:
Disse blir nok en slager her i huset;)
Tusen takk Nannah for at du deler disse gode oppskriftene med oss.. Jeg er spesielt fan av knekkebrødene dine:D
Klem Hegemora
Disse ble helt nydelige, til og med gubben har vært i kjøleskapet og forsynt seg flere ganger. :stortsmil:stortsmil
Og hvordan er det å fryse, og så tine opp igjen en slik rull, blir den foringet?
Jeg la noen i fryseren på lørdag og tok de opp igjen i dag (onsdag). De var like gode:D
Mine ruller står nåå kjøler seg litt. Gleder meg til ny type lunch i morgen. Fryser dere de i stykker, eller det som er igjen av rullen?
Mine ruller står nåå kjøler seg litt. Gleder meg til ny type lunch i morgen. Fryser dere de i stykker, eller det som er igjen av rullen?
Jeg skar rullen opp i stykker før frysing. Lettere å ta opp den mengden man ønsker da, og det tiner fortere:)
Jeg laget pizzasnurre på onsdag. Skar rullen opp i stykker og strødde revet ost og krydder på før jeg stekte dem igjen til osten smeltet. Nyyydelig. Hadde besøk av min yngste sønn i går og han spiste opp det som var igjen så nå må jeg lage ny porsjon :hungry:
Da er maten til morgendagens skitur sikret;) Jeg lurte fælt på hva jeg skulle ta med som var OK å spise kaldt, utenom salat. Så nå blir det pizzasnurrer til niste. Disse er bare så fantastisk gode.
Brente fingertupper? Amatører :D :rulleøyne
Jeg putta på meg sånne grytevotter, og tok tak i bakepapiret og rulla fra "baksida, slik at jeg ikke tok i rullen med vottene, men hadde bakepapiret i mellom. Grytekluter eller en håndduk gjør nok susen det og! :D
Nå ligger rullen ute på kjøkkenet og kjøler seg. Jeg er så sulten, og det ser så godt ut :eek:
Nå står mine pizzasnurrer til avkløling. Gleder meg til å smake!
Skal på jobb i ettermiddag. Greit å ha med seg dette i matpakken. :)
Kjempe gode pizza snurrer.En innertier :)
Tror tomat er en stopper for meg, og lurer på om denne tomatpureen jeg bruker til disse bremser også? Men ksnakje prøve å lage uten det. Men blir kanskje litt tamt da? Noen som har prøvd?
Disse så kjempegode ut! Tror faktisk de redder fredagen for meg - hadde egentlig planlagt en liten "sprekk" da, men nå slipper jeg!
Har et tips når det gjelder å rulle sammen - bruk hvite bomullshansker som du får kjøpt på apoteket. Funker veldig bra på krumkaker - og sikkert til pizzasnurrene også :)
Jeg kokvasker hanskene - og de holder seg ganske bra. Har et par jeg forbeholder til matlaging .
Jeg tror jeg skal prøve disse til helgen - og få gubben til å rulle sammen....han tåler mye mer varme enn meg...... *ler*
Brente fingertupper? Amatører :D :rulleøyne
Jeg putta på meg sånne grytevotter, og tok tak i bakepapiret og rulla fra "baksida, slik at jeg ikke tok i rullen med vottene, men hadde bakepapiret i mellom. Grytekluter eller en håndduk gjør nok susen det og! :D
Det var det jeg gjorde, men jeg får liksom ikke rullen så STRAM på den måten. Skulle hatt den strammere rullet sammen.
Disse blir middagen i dag. Kjempespent, spesielt siden jeg synes vanlige oopsier smaker altfor mye egg! :) Krysser fingrene.
Det ble nydelig! :hungry: Brukte halvparten naturell- og halvparten hvitløk&krydder-Philadelphia. Og masse krydder. :)
Definitivt ikke siste gang jeg lagde disse!
Lurt å bruke Philadeplphia med smak, det skal jeg neste gang!
Ca hvor mange karbo er det i en snurr?
Disse var sinnsykt gode :)
Tusen takk!!!
Ca hvor mange karbo er det i en snurr?
Står i tråden ;)
Jeg laget halv porsjon:
3 egg - 3kbh
100 gram Philadelphia Naturell - 3,2 kbh
Fiberhusk - 0 kbh
1 ts bakepulver - ca. 1 kbh
Som fyll brukte jeg
Ketchup uten sukker, i underkant av 100 gram - 4 kbh
Skinke - 0 kbh
Ost - 0 kbh
Sum: 11,3 kbh
Får ikke tak i fiberhusk jeg...Bor på landet å må nok på helsekostbutikk i byen da..Å jeg som fikk lyst å prøve de til helga :)
Så bare så godt ut :D
Får ikke tak i fiberhusk jeg...Bor på landet å må nok på helsekostbutikk i byen da..Å jeg som fikk lyst å prøve de til helga :)
Så bare så godt ut :D
Fiberhusk har de også på Meny og i ICA- butikkene om det er til noen hjelp!
Er så ymse med hvor disse butikkene holder til!:p
StegforSteg
19-02-10, 09:07
Jeg har heller ikke fått tak i fiberhusk - men bruker kruskakli istedet :D
Oki takk skal prøve det :)
Dette ble middagen min idag, kjempedigg :D Unte meg et glass cola til også - zero åv kårs. skikkelig junkfood jo!
Glemte bakepulver, men det gikk greit alikevel.
Lagde en gang før med tunfisk istedet for kjøttdeig, det også ble digg.
Tinkelpinkel
19-02-10, 16:42
Har en plate i ovnen nå. Men et lite spørsmål; Hadde ikke sjangs i havet til å få detta utover TO plater... Åssen klarer dere det??
StegforSteg
19-02-10, 17:25
Jeg har også disse i ovnen nå og gleder meg som en unge til å smake :D
Jeg har heller ikke fått tak i fiberhusk - men bruker kruskakli istedet :D
Det er to HELT forskjellige ting!
Har en plate i ovnen nå. Men et lite spørsmål; Hadde ikke sjangs i havet til å få detta utover TO plater... Åssen klarer dere det??
Får det på to plater ja, og smører det utover med slikkepott så tynt jeg klarer, men det blir jo ikke helt ut i kantene da.
StegforSteg
20-02-10, 09:23
Det er to HELT forskjellige ting!
Men det gikk bra :D Smakte godt gjorde de å :)
Hvor får man kjøpt fiberhusk?
Hvor får man kjøpt fiberhusk?
ICA, Meny og helsekost feks.
Veldig mye billigere i Sverige, om du ha rmulighet til det!
Jam jam, disse var skikkelig gode! :D
Takk igjen Nannah! :)
Hvordan lager jeg disse?? Hvor mye skal de stekes på hvor lenge? Hvor i allverden finner jeg original oppskriften??
Er skikkelig forvirret!!
Hvordan lager jeg disse?? Hvor mye skal de stekes på hvor lenge? Hvor i allverden finner jeg original oppskriften??
Er skikkelig forvirret!!
Første side i tråden!:)
Sivensvans
11-04-10, 20:22
Nå råder spenningen i heimen - 2 brett pizzasnurrer står nå og koser seg i ovnen. Og, rundt den lister beboerne seg for å følge med på hvordan det hele utvikler seg....
...hvordan kommer det til å smake?
...får man rulla det hele sammen?
...vil bunnen løsne lett fra bakepapiret...?
Ja, spørsmålene er mange her vi utålmodige går og venter på vår aller første pizzasnurr allà Nannah... Vi har en følelse av at dette blir en gjenganger her i huset...ingen store forventninger her nei;)
Sivensvans
12-04-10, 12:33
Nå råder spenningen i heimen - 2 brett pizzasnurrer står nå og koser seg i ovnen. Og, rundt den lister beboerne seg for å følge med på hvordan det hele utvikler seg....
...hvordan kommer det til å smake? Ååå, så godt! Poden på 13 syntes det smakte kjempegodt og åt så det tøt ut snurrer fra ørene hans:p
...får man rulla det hele sammen? Det gikk så mye bedre enn jeg fryktet! Brukte tenger på hver side og den rulla seg så fint atte;)
...vil bunnen løsne lett fra bakepapiret...? Svaret er JA!
Ja, spørsmålene er mange her vi utålmodige går og venter på vår aller første pizzasnurr allà Nannah... Vi har en følelse av at dette blir en gjenganger her i huset...ingen store forventninger her nei;)
Blir helt klart en gjenganger her, ja! Takk for oppskrift!
Da fikk æ tømt alle kavli-tubene i kjøleskapet ;)
Det her va jo helt nyyyydelig, har ikkje prøvd mæ på noenting innen oopsie-sjangeren før, men no skjønne æ at her kan man virkelig være kreativ!
Nannah, du er ett geni!!!!
Disse var så utrolig gode, og noe som hele familien kan spise!
Elsker knekkebrødene dine også...
Jeg hadde ikke klart dette kostholdet uten de supre oppskriftene deres og dette forumet.
Disse må jeg prøve idag:D
Sivensvans
03-09-10, 08:04
Lagde mine for 3. gang i går - og, jeg får ikke ha dem i fred vettu:p Poden elsker dem - "det er jo så digg!" sier han og vips er en hel snurre borte vekk:o
:)Kjempe bra oppskrift asså!Jeg hadde ikke fiberhusk så jeg prøvde med kruskalkli istede men hadde vel 4 ss oppi røren,så hadde jeg skinkebiter ,tomatsaus, krydder så masse ost.mmmm:)Takk for oppskrift!
Nannah, du er ett geni!!!!
Disse var så utrolig gode, og noe som hele familien kan spise!
Elsker knekkebrødene dine også...
Jeg hadde ikke klart dette kostholdet uten de supre oppskriftene deres og dette forumet
Tusen takk, Siv...det var koselig å lese :)
Wow! Dei vart fantastisk gode! Lagde like greit 2 porsjoner :D
Ein med pizzafyll og ein med tomatsaus, ost og skinke.
Ungene har allerede fyllt matboksene sine med snurrer!
blir bunnen litt sprø eller? jeg lagde oopsi her en dag, de satt fast på bakepapiret og ble bløte liksom. kan ikke se for meg det som pizzabunn! selv om denne oppskriften er litt annerledes.. takker for svar
Sivensvans
17-09-10, 08:05
blir bunnen litt sprø eller? jeg lagde oopsi her en dag, de satt fast på bakepapiret og ble bløte liksom. kan ikke se for meg det som pizzabunn! selv om denne oppskriften er litt annerledes.. takker for svar
Heldigvis er den ikke sprø - for den skal jo rulles;) For min del setter den seg ikke fast i bakepapiret i alle fall. Det er kjempegodt altså, prøv!
okei skal prøve! men ikke enda, neste helg kanskje!
Supergodt, og mange små måltider..
Hadde philadelphia ost med pepper og vårløk( Hadde ikke vanlig). Liker krydder, funket fint det.
Var inne og titter på oppskrift tråden din Nannah, mye godt der, ja:spisesnak
Takk for det, Helene:)
Nei, disse blir ikke sprøde...men myke.
LowCarbHighFat
28-03-11, 20:31
Jeg lagde disse her om dagen og erstattet fiberhusk med fibrex! Det fungerte kjempe bra, og de ble helt herlige.
Har også fryst de, og de smaker like godt ved tining/varming på varmluft ved 170 grader.
LYKKE TIL! :)
Dette blir en helt flytende masse som tømmes ut? Og så smaker det litt osm omelett med pizzafyll på? Hvordan får du dette til å rekke til to bakeplater??
Sivensvans
02-05-11, 10:37
Dette blir en helt flytende masse som tømmes ut? Og så smaker det litt osm omelett med pizzafyll på? Hvordan får du dette til å rekke til to bakeplater??
Blir en flytende masse som tømmes ut, ja. Smaker ikke omelett overhodet!;)
Var ikke noe prob å få dette ut på to bakeplater for min del, må bare "dra" det utover som best man kan.
Hm må bli himla tynn masse da pr brett? Mine smakte litt omelettaktige.. kanskje de ble for tykke? Fikk knapt et brett jeg..?
Sivensvans
02-05-11, 13:26
Hm må bli himla tynn masse da pr brett? Mine smakte litt omelettaktige.. kanskje de ble for tykke? Fikk knapt et brett jeg..?
Røra dekker ikke brettene fullt ut til kantene, om du skjønner - blir liggende i midten på brettet, så det er ikke rart om du ikke klarer å dekke 2 brett dersom du prøver å få alt ut til kantene;)
Aha ja noen må ha det inn med teskje.. :P
Hvordan syntes du selve "deigen" blir? Min var som sagt nokså omelett å se til (og smake) hadde jeg for lite fiberhusk kanskje?
Sivensvans
06-05-11, 14:58
Aha ja noen må ha det inn med teskje.. :P
Hvordan syntes du selve "deigen" blir? Min var som sagt nokså omelett å se til (og smake) hadde jeg for lite fiberhusk kanskje?
Hmm..nå er det en stund siden jeg lagde den, og husker ærlig talt ikke hvordan røra så ut, den smakte i alle fall ikke som omelett synes jeg. Kanskje du har i for lite fiberhusk - jeg har bare fulgt oppskriften jeg - men, det regner jeg med at du har gjort også? Pussig at det skal oppleves så forskjellig!:o
tuppamaara
11-05-11, 21:36
Tusen takk for herlig oppskrift! Blir digg lunsj på meg i morgen. Hadde i litt for lite krydder, men får ha litt ekstra på toppen når jeg varmer de opp.
Må ikke glemme denne. Skal lage med røkalaks og philadelphia i dag. Mmm.
Aha ja noen må ha det inn med teskje.. :P
Hvordan syntes du selve "deigen" blir? Min var som sagt nokså omelett å se til (og smake) hadde jeg for lite fiberhusk kanskje?
Jeg bruker ost med krydder i , kanskje det hjelper mot omelettsmaken?
Sukk, de er så geniale. Perfekte til å ha med i barnehage-matpakken til lillesnupp.
Lagde tre stykk i går. To med ost og skinke og en med laks og philadelphia. Gjemte den med laks og philadelphia godt innerst inne i kjøleskapet og det med det rette, for når jeg kom hjem fra jobb hadde kjærsten spist en hel sånn ost og skinke rull. Gudene vet hvordan han klarer det, men.
Må lages mye oftere.. Variasjonsmulighetene er jo uendelige. Men pleier liksom å ikke gidde siden han eter dem opp så fort:p
Sivensvans
14-06-11, 13:31
Gjemte den med laks og philadelphia godt innerst inne i kjøleskapet og det med det rette, for når jeg kom hjem fra jobb hadde kjærsten spist en hel sånn ost og skinke rull. Gudene vet hvordan han klarer det, men.
Må lages mye oftere.. Variasjonsmulighetene er jo uendelige. Men pleier liksom å ikke gidde siden han eter dem opp så fort:p
Hihi, har akkurat samme problem med min pode på 14 år - han sluker lett en hel rull i slengen...!:D De er veldig gode, men litt jobb å lage sånn i en fart, men hver gang jeg har gjort det blir de borte på null komma svisj!
Lagde disse til meg selv når lillesnuppa feiret bursdag med vanlige pizzasnurrer. Men disse ble nesten like populær som de vanlige, "alle" ville ha. Nå har jeg mengder i fryseren til lunsj og annet. Hadde med meg på fjelltur i går, ypperlig turmat :)
Tusen takk for super oppskrift! Genialt å fryse og tine som hurtigmat:) mumle...mumle....
Aha ja noen må ha det inn med teskje.. :P
Hvordan syntes du selve "deigen" blir? Min var som sagt nokså omelett å se til (og smake) hadde jeg for lite fiberhusk kanskje?
Peis på med pizzakrydder og bruk kremost med krydder/hvitløk så forsvinner eggesmaken. :)
denn var kjempe godd ,,,mmmmmmmm hadde basilikum, oregano og salt i oopsien
i kjøttdeigen hadde jeg fløt istede for vann og basilikum,oregano og salt ....mmmmm
Jeg har funnet ut at det går an å ta litt mer fiberhusk i, smøre den tykke røra ut på et bakepapir og legge papiret oppi en brødform etterpå. Dertetter bare heller jeg fyll, og ost oppi forma og pakker det sammen etterpå. Steker den ca 20 min og lar det stå og hvile litt så den "setter seg" til slutt.
Ikke litke lekker på bordet kanskje som snurren, men mye mindre arbeid...
Jeg har også alltid håp om å få rester igjen... skjer aldri!
Kan man lage dette uten kjøkkenmaskin?:/
Kan man lage dette uten kjøkkenmaskin?:/
Bruker mixmasteren jeg, ellers kan du sikkert bruke stavmikser hvis du ikke har mixmaster :)
Kan man lage dette uten kjøkkenmaskin?:/
Jeg bruker blender!
ååååå! disse må jeg prøve meg på!
Dytter på denne til glede for nye (eller som meg, litt glemsomme :D) lesere. Laget denne på søndag, og har levd på den hele uka. Fantastisk gode, hadde helt glemt denne perlen!
Tusen takk for at du delte denne oppskrift.
Jeg har laget den idag og spist en, har lagt resten i fryseren.
Perfekt turmat/lunsj ja!!
(Jeg tror jeg har litt for tykk bunn så jeg vet hvordan jeg skal Gjøre bedre neste gang!)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.