Iset
08-12-04, 14:52
Jeg skulle lage nepelasagnen min idag, som mannen min er så glad i. Men så hadde vi salsa og tacokrydder igjen fra tacoen i går, og jeg følte for å "spice" den opp litt.
Så jeg laget den slik:
Stekt kjøttdeig (400 gram) + tacokrydder
1 boks hakkede tomater m/ hvitløk
1/2 glass chunky salsa
Hakket vårløk (ca 2 stk)
Skivet sopp
Hvite store neper i skiver.
Revet ost.
Stek kjøttdeigen med tacokrydder.
Ha den i en gryte sammen med det andre (unntatt nepene) og la det småkoke i 10 minutter. Ha i masse hvitløkskrydder (eller fersk) og annet krydder og rør godt sammen.
Ha det i en ildfast form, legg det lagvis med neper i taksteinsform. Ha på masse revet ost og stek.
Nå har jeg ikke smakt den enda, for mannen kommer ikke hjem før 4, og jeg skal snart sette den i ovnen. Blir spennende dette her. :)
Så jeg laget den slik:
Stekt kjøttdeig (400 gram) + tacokrydder
1 boks hakkede tomater m/ hvitløk
1/2 glass chunky salsa
Hakket vårløk (ca 2 stk)
Skivet sopp
Hvite store neper i skiver.
Revet ost.
Stek kjøttdeigen med tacokrydder.
Ha den i en gryte sammen med det andre (unntatt nepene) og la det småkoke i 10 minutter. Ha i masse hvitløkskrydder (eller fersk) og annet krydder og rør godt sammen.
Ha det i en ildfast form, legg det lagvis med neper i taksteinsform. Ha på masse revet ost og stek.
Nå har jeg ikke smakt den enda, for mannen kommer ikke hjem før 4, og jeg skal snart sette den i ovnen. Blir spennende dette her. :)