View Full Version : Er dette noe vi kan spise?


Sepia
05-08-09, 17:51
Bare litt?
Har forelsket meg i Karin sitt brød, og lesker meg i allslags deilig pålegg, men av og til er Nugatti-boksen til ungene sååååå fristende...
http://drlindbergs.no/Cavalier+sjokoladepålegg+med+hasselnøtt.9SVTFlI56n _d2Z-0ow_j1X9f3TP9D6CJ1W0U.ips?template=product

Jabba
05-08-09, 17:58
Jeg tror at polyolene skal trekkes ifra så da sitter du igjen med 10,4 gr karber pr 100 gr. Det er litt mye - men går sikkert helt fint en gang i mellom!

Ella-A
08-08-09, 21:53
Alt som ender med -ol er vel stortsett sukkeralkoholer, så dvs hvis man tåler det fungerer det jo. En del karb i, men om man ikke dunger på går det sikkert bra :)

Photobscura
08-08-09, 22:31
Tja, i moderat grad, antar jeg. Det er disakkarider i den, og det er vel enten laktose, sukker eller maltsukker. Skulle strengt tatt ha stått netto karber, men jeg er gaaanske sikker på disakkarider kan regnes som sukkerart.

Sepia
09-08-09, 00:17
Takk for svar!

Føler at øyeblikket av sjokoladepålegg-lyst er over og at jeg heller skal kose meg med Marthas rekesalat på skivene mine! :)