.....jeg trodde aldri jeg sku skrive de ordene...:D
men jeg lurer på om jeg får i meg for lite fett. er vveldig lite sulten..
frokost: 1/2 boks cottage chees m litt jordbær syltetøy
lunsj: ca 200 gram blomkål/brokkoli grateng med ost ( den er feit)
middag : kyllynig med salat
kvelds: speilegg m bacon
innemellom spiser jeg litt ost
Stek maten i smør, bruk olje over salatene.
Smelt smør, ha i tørka urter og bruk over fisk, kjøtt og grønnsaker.
Lager du gryteretter og supper, tilsett godt smør eller olje etter det er ferdig kokt, og kjør stavmixeren i kjelen. Da skjuler du fettet :)
Har du prøvd bearnesausen, sandefjordsmør, og hollandaisesausen i boka? Nyyydelige :ja:
arnakristin
06-08-09, 19:22
middag : kyllynig med salat
...kylling er jo ikke akkurat feit mat da, prøv å velg kjøtt med mer fettinnhold.
Eller så signerer jeg innleged til Gerd!
Lykke til...
Hvilket syltetøy spiser du? Kunne tenkt meg å prøve.
Hvilket syltetøy spiser du? Kunne tenkt meg å prøve.
har et par dager brukt små mengder med sånn ferskt som ligger i frysedisken. ellers bruker jeg vel heistad sitt tror jeg...sånn med 80% mer bær
Du kan jo spise cottage cheese med cremefraice( 50g til 100g cottage cheese) og litt bringebær på, det s*ltetø*et du snakker om inneholder mengder av sukker...
Salat med k*lling OG noe fett, feks majones, creme fraiche eller olje.
Blomkål og brokkoliggrateng er godt, men hvor er proteinene? Ikke såååå m*e protein i ost. Og gjerne ikke sååå m*e fett i gratengen heller om det er sånn fra pose.
Speilegg og bacon er godt det... men sprøstekt bacon er ikke m*e fett, for fettet stekes ut. Da må du heller heller stekefettet over baconen og eggene etterpå..
da er det ikke heistad.......jeg sjekker jo karbo i alt....
og gratengen bruker jeg egentlig mest som erstatning for poetet til kjøtt ol
Bruk fløte i CC, og litt hakkede nøtter. Drar opp fettprosenten på morgenen. Jeg spiser det nesten hver dag :) Og bruk friske bær nå i sesongen.
Hvor mye fett skal vi egentlig ha i oss?
75% av energi inntaket skal komme fra fett!:)
jeg SAVNA yoghurt..........cream fraice med syltetøy var ikke helt det samme - mye feitere...minte nesten om den yoghurten som ble solgt en gang på 90-tallet som lukus yoghurt eller noe sånt. med bær/syltetøy i bunnen.....men blir kansje vant til det og
jeg SAVNA yoghurt..........cream fraice med syltetøy var ikke helt det samme - mye feitere...minte nesten om den yoghurten som ble solgt en gang på 90-tallet som lukus yoghurt eller noe sånt. med bær/syltetøy i bunnen.....men blir kansje vant til det og
Åh, jeg elska den youghurten! :love: Særlig den med bjørnebær... Kanskje derfor jeg digger rømme med søtstoff, vaniljeessens og bær oppi :sikle:
Men har du prøvd tyrkisk youghurt? Den er syrligere og friskere, og har samme karber som CF omtrent.
EHHH:.....for lite fett er vist ikke noe problem. jeg bæljer på med smør og olje på ting. Men seriøst fett er IKKE godt. Men det går no ned. bruker meierisømr i graten og krydder smør på masse mat.......