View Full Version : Svinekjøttboller med rømmesaus


Liv
13-08-09, 22:14
1 pk svinekjøttdeig
masse sitronpepper
oregano
salt
presset hvitløk
ca 1 dl fløte

stek små kjøttboller i stekepanna og legg de over i en bolle etterhvert.
Når alle er stekt, har du noen gode klatter med rømme i panna+ vann.
Skrap opp alle de gode smakene fra bunnen av panna, og når sausen koker legger du i kjøttbollene igjen. La trekke noen minutter, og server med gr.saker/salat :p

Gerd
13-08-09, 22:15
:sikle:

Denne skal prøves :D

Takk!

tarante
13-08-09, 22:24
Det står en dl fløte, skal det i kjøttbollene - eller er det til sausen? Ble litt forvirra når det stod rømmesaus, men var listet opp fløte i ingrediensene :)

Gerd
13-08-09, 22:31
Det står en dl fløte, skal det i kjøttbollene - eller er det til sausen? Ble litt forvirra når det stod rømmesaus, men var listet opp fløte i ingrediensene :)



Rømmen tilsettes etter bollene er stekt. Står i oppskrifta det.

Liv
16-08-09, 17:51
:ja:Yes, fløten skal spes inn i farsen, og rømmen skal det lages saus av!

Emmie
17-08-09, 18:17
Nammmm! :p Denne må jeg prøve på onsdag - har fersk svinekjøttdeig i kjøleskapet !
Imorgen blir det laks !

Momse
17-08-09, 18:31
Naaam...:sikle: