View Full Version : Cream Cheese Muffins
Fikk denne oppskriften av en venninne, og nå står de i ovnen.
2 pk philidelphia ost,
2 egg,
1/2 tsk vanilje sukker,
2 spiseskjeer splenda (kan sløyfes).
Myk osten 40 sekunder i micro`n, bland alt sammen og hell over i muffins former. Ca 12 stk. Strø på kanel og sett dem 20 minutter i oven på 175 grader.
Gode varme, men kan settes i kjøleskapet og er enda bedre kalde. Som mini ostekaker:-)
Jeg hadde ikke Philadelphiaost, så jeg brukte 2 pakker med Tine Kremost i stedet. Siden disse pakkene er mindre brukte jeg kun ett egg og en ss Splenda. Vaniljesukkeret byttet jeg ut med ca 20 vaniljeessensdråper.
Jeg fikk 4 stk i muffinsbrett.
LorelaiLeigh
18-08-09, 22:25
åå,disse hørtes kjempegode ut. Hva spiser du de som? Snacks eller noe annet?
Jeg spiser hva som helst når som helst når jeg er sulten. :knegg: Siden jeg lagde de har jeg spist en hver dag som en del av frokosten.
Hm...dette må testes ut jah :)
hvor mange karbo er det i denne oppskriften?
Åh, det var godt. Skal prøve å strø over litt hakkede nøtter neste gang. :)
Har et brett med disse i ovnen nå. Skal bli spennende å smake. Kan se for meg at en slik er et perfekt mellommåltid på jobben. :)
Fikk denne oppskriften av en venninne, og nå står de i ovnen.
2 pk philidelphia ost,
2 egg,
1/2 tsk vanilje sukker,
2 spiseskjeer splenda (kan sløyfes).
Myk osten 40 sekunder i micro`n, bland alt sammen og hell over i muffins former. Ca 12 stk. Strø på kanel og sett dem 20 minutter i oven på 175 grader.
Gode varme, men kan settes i kjøleskapet og er enda bedre kalde. Som mini ostekaker:-)
Jeg hadde ikke Philadelphiaost, så jeg brukte 2 pakker med Tine Kremost i stedet. Siden disse pakkene er mindre brukte jeg kun ett egg og en ss Splenda. Vaniljesukkeret byttet jeg ut med ca 20 vaniljeessensdråper.
Jeg fikk 4 stk i muffinsbrett.
Nå har eg laga desse, men med Philadelphiaost med urter og kvitløk og da uten søtning og vanilje. Kunn egg og ost.
Lagde halv porsjon sidan det var første gangen.
Så fort var det å ete opp ei eske Philadelphiaost....:o
Dei vart nydelige.:D
Med litt pynt av eit eller anna er dei perfekt som forrett. :)
Dytter opp denne tråden. Disse mini ostekakene er helt fantastiske!
Takk for dytten Imse, denne skal prøves i kveld :D
Dytter opp denne tråden. Disse mini ostekakene er helt fantastiske!
Har du laget begge variantene?
Jeg fundere på å lage den salte i kveld...
Har du laget begge variantene?
Jeg fundere på å lage den salte i kveld...
Nei, kun orginalen med søtt.
Denne har eg ikkje sett før no. Takk, Imse!
Mmmmmm desse var rågode varme, og kalde..... rett og slett nyyydelige :sikle:
Mye kremost! Hvordan smaker disse da? Omelettaktig eller mer som ostekakefyll? Vurderes til frokost/lunsj i morgen...:)
Eg vart litt skuffa etter at eg smakte dei varme, det vart på eit vis halvstørkna rømmegraut :o (det kan godt hende det er eg som er rar, altså!)
Men takk for at de skreiv om kjøleskap, for etter ei natt der hadde dei sett seg, og då var dei rett så gode! :D
Eg syns dei va gode varme eg :) Men kalde var dei absolutt best :)
Og Becky: for meg var dette kos og ikkje frokost.
Dei smakte ikkje omelett nei, og når dei var kalde hadde dei kakekonsistens.
Eg syns dei va gode varme eg :) Men kalde var dei absolutt best :)
Og Becky: for meg var dette kos og ikkje frokost.
Dei smakte ikkje omelett nei, og når dei var kalde hadde dei kakekonsistens.
Takk, får prøve meg på dem i morgen.:)
De gangene jeg lager meg lavkarbokaker, så spiser jeg det i stedet for et måltid (så lenge det inneholder godt med fett og noe proteiner). Ellers blir det for mye mat på en dag for min del.:)
Eg syns dei va gode varme eg :) Men kalde var dei absolutt best :)
Og Becky: for meg var dette kos og ikkje frokost.
Dei smakte ikkje omelett nei, og når dei var kalde hadde dei kakekonsistens.
Det var noko med konsistensen, trur eg. Smaken var bra, men dei var litt "blaut eggerøre-aktig" for min del. Mine vart litt for søte etter min smak. Prøvde sukrin + i dei, har ikkje brukt det før. Ikkje heilt frukostmat sidan dei vart litt for søte, men eg skal då greie å ete dei opp! ;)
Det var noko med konsistensen, trur eg. Smaken var bra, men dei var litt "blaut eggerøre-aktig" for min del. Mine vart litt for søte etter min smak. Prøvde sukrin + i dei, har ikkje brukt det før. Ikkje heilt frukostmat sidan dei vart litt for søte, men eg skal då greie å ete dei opp! ;)
Eg brukte steviosa som søting, brukte 7-8 g. So hadde eg oppå varmt, nylaga jordbærsyltetøy :)
Eg brukte steviosa som søting, brukte 7-8 g. So hadde eg oppå varmt, nylaga jordbærsyltetøy :)
Hm, ikkje dumt, lyt prøve det! :) Kanelen gav som sagt grautassosiasjonar. ;)
Mye kremost! Hvordan smaker disse da? Omelettaktig eller mer som ostekakefyll? Vurderes til frokost/lunsj i morgen...:)
Som ostekakefyll selvsagt, det er jo amerikansk ostekake i muffinsformer. Derfor må de også stå i kjøleskap til de er helt kalde. Veldig gode med en kladd krem og litt bringebær.
Disse høres spennende ut! Ligner på en ostekake med cottage cheese jeg brukte å bake før. Denne må prøves ut!
Det er i grunn amerikansk ostekake uten bunn.
Svensk ostekake inneholder egg, fløte og cottage cheese( ligger oppskrift her inne et sted). Svensk ostekake er himmelsk godt!
Da står disse i ovnen, er kjempe spent og gleder meg :D
Fikk denne oppskriften av en venninne, og nå står de i ovnen.
2 pk philidelphia ost,
2 egg,
1/2 tsk vanilje sukker,
2 spiseskjeer splenda (kan sløyfes).
Myk osten 40 sekunder i micro`n, bland alt sammen og hell over i muffins former. Ca 12 stk. Strø på kanel og sett dem 20 minutter i oven på 175 grader.
Gode varme, men kan settes i kjøleskapet og er enda bedre kalde. Som mini ostekaker:-)
Jeg hadde ikke Philadelphiaost, så jeg brukte 2 pakker med Tine Kremost i stedet. Siden disse pakkene er mindre brukte jeg kun ett egg og en ss Splenda. Vaniljesukkeret byttet jeg ut med ca 20 vaniljeessensdråper.
Jeg fikk 4 stk i muffinsbrett.
Skriver opp smøreost på handlelisten til fredag :D Disse skal prøves på lørdag :)
De var Utrolig god og mektig ! Holdt meg mett utrolig lenge også. Hvor lenge holder de seg i kjøleskapet ?
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.