galleren
20-08-09, 11:25
Heisann
Jeg benytter alltid meierismør når jeg skal steke hamburger, biff etc. Pleier da å steke dette på høy varme i noen få minutter.
Men stusser litt på hva som egentlig er forsvarlig når det gjelder varme og skikkelig smør...hvor mye varme tåler smøret før det eventuelt blir "farlig" osv? Er det greit å steke noe på høy varme i noen minutter, eller bør man steke alt på middels varme og heller ha litt mer tålmodighet?
Takker for svar.
Jeg benytter alltid meierismør når jeg skal steke hamburger, biff etc. Pleier da å steke dette på høy varme i noen få minutter.
Men stusser litt på hva som egentlig er forsvarlig når det gjelder varme og skikkelig smør...hvor mye varme tåler smøret før det eventuelt blir "farlig" osv? Er det greit å steke noe på høy varme i noen minutter, eller bør man steke alt på middels varme og heller ha litt mer tålmodighet?
Takker for svar.