View Full Version : Sukker


Lilli
24-08-09, 16:36
Hvor mye er egentlig 50g sukker pr liter vin? Jeg klarer ikke se for meg hvor mye det er.:confused: Joda jeg er dårlig når det kommer til tall :p

Imse
24-08-09, 19:21
Det er masse i allefall... Inneholder ikke sukker 100g karber pr 100g da?

Jeg holder meg til vin med 5g restsukker eller mindre, men sånn ellers har jeg ikke peiling på vin, vet bare å holde meg unna sukkeret.

Lilli
24-08-09, 19:33
Ja jeg også holder meg til de med 5 g, men lurer på hvor mye 50 g er. Det må jo vel være grusomt mye.:eek:

Imse
24-08-09, 19:42
Ja jeg også holder meg til de med 5 g, men lurer på hvor mye 50 g er. Det må jo vel være grusomt mye.:eek:
Det er det en en alkoholfri vin vi brukte før, og jeg s*nes ikke den var søt... Men mulig jeg hadde fått sukkersjokk om jeg prøvde den nå;)

Grovsnus
24-08-09, 23:54
Enkelt.
Bland ut 50gr sukker i 0,75 ltr vann og stikk tunga nedi (ha bøtta klar på høyre side)
Mvh Grovsnus

Imse
25-08-09, 11:45
Enkelt.
Bland ut 50gr sukker i 0,75 ltr vann og stikk tunga nedi (ha bøtta klar på høyre side)
Mvh Grovsnus
:lol: Jeg digger deg Grovsnus:lol:

Lavkarbofan
25-08-09, 11:51
For å kompensere for mangelen på alkohol pøser de på sukker i alkoholfrie viner, derav mye sukker i den type vin (50gr). Ikke smaker det spesielt godt heller spør du meg, så hvis man først skal bruke/drikke vin, ville jeg foretrukket den tradisjonelle typen :)