Reglene er sånn at er det mindre enn 1g av noe, slipper produsenten å oppgi dette.:p
Så det som står i tabellen er det som er riktigst!
klippet denne fra en annen innlegg.
Stemmer dette?
SunnhetMedSirrup
30-08-09, 17:19
jeg har lest den tråden. det snakkes om at det er tilsatt sukker i baconet.
hvis det på inholdsfortegnelsen din står bare bacon/ kjøtt .. ikke noe sukker eller lignende, så er det 0 karb.
Reglene er sånn at er det mindre enn 1g av noe, slipper produsenten å oppgi dette.:p
Så det som står i tabellen er det som er riktigst!
klippet denne fra en annen innlegg.
Stemmer dette?
Ja, det stemmer!
SunnhetMedSirrup
30-08-09, 17:29
det er vel ikke akuratt sånn..?
etter min mening var det " er det under et halvt gram pr. porsjons-størelse slipper de og oppgi."
divs hvis det bare er 0,4g karb pr. 25g bacongull, som er en porsjonstørelse, kan de skrive 0 karb.
Ja, det stemmer!
Jeg trodde også det var dette som var riktig. At så lenge det er under 1 g kh pr 100 g, så trenger de ikke oppgi det. Mange produsenter velger da å sette <1 g kh.