Gerd
31-08-09, 15:41
Jeg var innom Rema1000 og kjøpte småørret fra Peru (hørt masse skryt om de)
Fisken er renset, vakumpakket og frossen
Den tinte et par timer på kjøkkenbenken
Skyller den bare i kaldt vann, og tørker lett med kjøkkenpapir
Lagde det på følgende måte:
Begynn med:
Kutt hvitløk i småbiter, og varm den i smør til smøret er smelta (mengde etter smak)
Ta så ønsket mengde ørreter
Strø på salt og pepper (også inni)
Varm opp smør i steke panna så det blir nøttebrunt
Legg i fisken og stek godt. Snu den og stek godt på andre siden.
(steker den i ca 2-3 minutter på hver side, slik at skinnet blir sprøtt.)
Ta stekepanna av varmen
Hell smelta hvitløksmør inni fisken og over.
Legg på lokk og la dette godgjøre seg 5-6 minutter
Serveres med ønsket tilbehør.
Jeg hadde stekt brokkoli, blomkålmos og tomater til.
http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=1674&albumid=130&dl=1251725991&thumb=1 (http://forum.lavkarbo.no/album.php?albumid=130&pictureid=1674)
Fisken er renset, vakumpakket og frossen
Den tinte et par timer på kjøkkenbenken
Skyller den bare i kaldt vann, og tørker lett med kjøkkenpapir
Lagde det på følgende måte:
Begynn med:
Kutt hvitløk i småbiter, og varm den i smør til smøret er smelta (mengde etter smak)
Ta så ønsket mengde ørreter
Strø på salt og pepper (også inni)
Varm opp smør i steke panna så det blir nøttebrunt
Legg i fisken og stek godt. Snu den og stek godt på andre siden.
(steker den i ca 2-3 minutter på hver side, slik at skinnet blir sprøtt.)
Ta stekepanna av varmen
Hell smelta hvitløksmør inni fisken og over.
Legg på lokk og la dette godgjøre seg 5-6 minutter
Serveres med ønsket tilbehør.
Jeg hadde stekt brokkoli, blomkålmos og tomater til.
http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=1674&albumid=130&dl=1251725991&thumb=1 (http://forum.lavkarbo.no/album.php?albumid=130&pictureid=1674)