View Full Version : Salsadip


Gerd
31-08-09, 17:06
Salsadip

2 løk, kuttes i småbiter
4 hvitløkfedd, presses eller hakkes fint
2 røde chili (store), fjern frø og den hvite hinnen, hakkes i småbiter
smør til steking

Dette freses godt sammen

Ha i:
1 boks knuste tomater
½ kyllingbuljongterning
½ ss spisskumin
½ ts chilipulver
1ts kajennepepper

Dette småkokes en times tid.

Denne blir sterk.
Bruk mindre fersk chili viss du ønsker en mer ”medium” variant.
TIPS: Bruk engangshansker når du hakker chili, den saften sitter lenge i fingrene, og det svir noe fyktelig.

Super som tacosaus
Alldeles nydelig ved siden av ostechips.
http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=1875&albumid=327&dl=1263744012&thumb=1 (http://forum.lavkarbo.no/album.php?albumid=327&pictureid=1875)
http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=1675&albumid=130&dl=1251731090&thumb=1 (http://forum.lavkarbo.no/album.php?albumid=130&pictureid=1675)

Sophie
31-08-09, 17:26
hvordan lager du ostechipsene dine?

Jeg har laget med bare skiver av vanlig gulost i micro på 3min, men jeg blir litt kvalm av de.

Gerd
31-08-09, 17:30
Her har jeg oppskrifter på div oster jeg bruker til ostechips: http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=1481&albumid=130&dl=1249930836&thumb=1 (http://forum.lavkarbo.no/album.php?albumid=130&pictureid=1481)http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=1876&albumid=327&dl=1263744096&thumb=1 (http://forum.lavkarbo.no/album.php?albumid=327&pictureid=1876)