View Full Version : Champignon-kutting


Gir
15-12-04, 20:55
Jeg fikk et genialt råd fra en venninne her om dagen:
Når man skal kutte ferske champignoner; Del dem enkelt opp med en eggedeler :)
(Bare sørg for å legg dem kaldt først, ellers kan de lett "smuldre")

Nille
15-12-04, 21:07
Den va'kke dum du !! Faktisk ganske genialt ! :D

Ingo
16-12-04, 03:21
Jammen, jammen... :høh:
Kutting er jo halvparten av morroa med et måltid da... Skarpe kniver, og "takk, takk, takk"-lyden av stål mot kuttefjøl... Kan jo ikke bar gjøre sånn at matlaginga blir FOR enkel heller da ;)

Synd generell skjæring er en jobb, der ville jeg virkelig gjort meg bra... Nærmeste man kommer er vel kjøttskjærer, og der er det da så få jobber. Hmmm. Forslag til jobber?

Marianne
16-12-04, 07:27
Jammen, jammen... :høh:
Kutting er jo halvparten av morroa med et måltid da... Skarpe kniver, og "takk, takk, takk"-lyden av stål mot kuttefjøl... Kan jo ikke bar gjøre sånn at matlaginga blir FOR enkel heller da ;)

Synd generell skjæring er en jobb, der ville jeg virkelig gjort meg bra... Nærmeste man kommer er vel kjøttskjærer, og der er det da så få jobber. Hmmm. Forslag til jobber?
Hva med kokk på kinesisk restaurant i wok-seksjonen, da Ingo?
Eller sushi-chef? (Var ikke det vanskelig å si :p )

Jeg også liker kutting best, steking liker jeg ikke, koking er en eh...nøytral aktivitet for meg, tror jeg ;)

:klem: Marianne

smosje
17-12-04, 00:15
Ja, kuttingen er moro syns jeg også! (men ikke med sløve kniver, nei!)

Jeg lurer litt på om egg-deleren fort vil bli sløv av å fungere som sopp-kutter? Innbiller meg det, jeg :rolleyes: