Snehvit
09-09-09, 13:47
:hungry:Denne er bare nydelig!!
Oppskriften er beregnet på to personer :)
:goodluck:
Kylling med krydderost:
2 kyllingfileter
1 pakke krydderost (Tine)
1 ts paprikapulver
1 ts smør
salt
nykvernet pepper
1 brokkoli
1 rød paprika
1/2 squash
skjær en liten lomme i kyllingfileten og ha i 1 ss krydderost
krydre filetene på begge sider med salt, pepper og paprikapulver
brun filetene i stekepanna med smør på høy varme
legg filetene i stek de ved 175 grader i ca 15 minutter
skjær løk og paprika i strimler
del brokkoli i mindre buketter
stek grønnsakene i litt olje i en wok eller ei stekepanne
Saus:
2 dl youghurt naturell eller mat youghurt
1 løk
1/2 rød paprika
2 ss smør
3 dl kyllingbuljong
1 ts JBKM
salt
nykvernet pepper
resten av kremosten
brun finhakket løk og finhakket paprika i en kjele med smør
la det surre ved middels varme til løken er blank og myk
tilsett kyllingbuljong
la det hele stå og småkoke i 5 minutter
tilsett JBKM til youghurten og rør
tilsett youghurten til sausen under omrøring
tilsett resten av krydderosten.
varm opp sausen til like under kokepunktet
smak til med salt og nykvernet pepper
http://2.bp.blogspot.com/_vmV4J_Z2EZs/SqaIEgFnlcI/AAAAAAAAAxY/9Ee1RH_WUfI/s320/IMG_5808.
Oppskriften er beregnet på to personer :)
:goodluck:
Kylling med krydderost:
2 kyllingfileter
1 pakke krydderost (Tine)
1 ts paprikapulver
1 ts smør
salt
nykvernet pepper
1 brokkoli
1 rød paprika
1/2 squash
skjær en liten lomme i kyllingfileten og ha i 1 ss krydderost
krydre filetene på begge sider med salt, pepper og paprikapulver
brun filetene i stekepanna med smør på høy varme
legg filetene i stek de ved 175 grader i ca 15 minutter
skjær løk og paprika i strimler
del brokkoli i mindre buketter
stek grønnsakene i litt olje i en wok eller ei stekepanne
Saus:
2 dl youghurt naturell eller mat youghurt
1 løk
1/2 rød paprika
2 ss smør
3 dl kyllingbuljong
1 ts JBKM
salt
nykvernet pepper
resten av kremosten
brun finhakket løk og finhakket paprika i en kjele med smør
la det surre ved middels varme til løken er blank og myk
tilsett kyllingbuljong
la det hele stå og småkoke i 5 minutter
tilsett JBKM til youghurten og rør
tilsett youghurten til sausen under omrøring
tilsett resten av krydderosten.
varm opp sausen til like under kokepunktet
smak til med salt og nykvernet pepper
http://2.bp.blogspot.com/_vmV4J_Z2EZs/SqaIEgFnlcI/AAAAAAAAAxY/9Ee1RH_WUfI/s320/IMG_5808.