View Full Version : Biff i rømmesaus


HP
14-02-04, 21:53
Biff i rømmesaus!

http://karbojunkie.wilhelmsen.biz/images/mat01.jpg

Jeg liker å steke/koke maten min litt godt, så derfor tok jeg dette delikate bildet fra stekepannen!

Intro-mat på sitt beste! :D


Dette trenger du:

Biff
75g Brokkoli
75g Rosenkål
100g Seterrømme eller Crème Fraiche
3ss Smør
Krydder: Pepper, tyttebær og litt salt
Slik gjorde jeg det:

Varm smøret i pannen til det får en gyldenbrun farge
Ha i biffene - jeg hadde pepper på dem først
Når du snur biffene legger du i rosenkål og brokkoli
Ha så i rømme og tyttebær
La det koke under lokk til alt blir mørt - etter smak.
Smak til med mer pepper og tilslutt salt
Nyt det! :D
Jeg har brukt tyttebær, det går på introduksjonen om du bruker det som krydder ca 1 ss, men ikke hver dag... ;).

Om du liker biffene litt mindre stekt er det bare å ta dem av før.

Oppskriften over gir ca: 7-8 gram Karbo!

Skorpia
15-02-04, 09:41
Der ga du meg en god ide,det med tyttebær altså:-)

Har tyttebær i fryseren,og har prøvd å lage syltetøy av noe men blir grusom smak med de søtningsmidlene.
Men klart å ha det i rømmesaus,må jo være en aldeles strålende ide;)

Lyktestolpe
28-03-11, 15:42
Lure på om den sausen går til innmat og?? Hvis en berre koker nyrer og hjerter godt og tar de opp i steikepanna igjen når en steiker levra.....

HenrikBooe
28-03-11, 17:14
Prøvde denne nettopp :)
Smakte fabelaktig :) Takk for du delte den med oss :D