HP
14-02-04, 21:53
Biff i rømmesaus!
http://karbojunkie.wilhelmsen.biz/images/mat01.jpg
Jeg liker å steke/koke maten min litt godt, så derfor tok jeg dette delikate bildet fra stekepannen!
Intro-mat på sitt beste! :D
Dette trenger du:
Biff
75g Brokkoli
75g Rosenkål
100g Seterrømme eller Crème Fraiche
3ss Smør
Krydder: Pepper, tyttebær og litt salt
Slik gjorde jeg det:
Varm smøret i pannen til det får en gyldenbrun farge
Ha i biffene - jeg hadde pepper på dem først
Når du snur biffene legger du i rosenkål og brokkoli
Ha så i rømme og tyttebær
La det koke under lokk til alt blir mørt - etter smak.
Smak til med mer pepper og tilslutt salt
Nyt det! :D
Jeg har brukt tyttebær, det går på introduksjonen om du bruker det som krydder ca 1 ss, men ikke hver dag... ;).
Om du liker biffene litt mindre stekt er det bare å ta dem av før.
Oppskriften over gir ca: 7-8 gram Karbo!
http://karbojunkie.wilhelmsen.biz/images/mat01.jpg
Jeg liker å steke/koke maten min litt godt, så derfor tok jeg dette delikate bildet fra stekepannen!
Intro-mat på sitt beste! :D
Dette trenger du:
Biff
75g Brokkoli
75g Rosenkål
100g Seterrømme eller Crème Fraiche
3ss Smør
Krydder: Pepper, tyttebær og litt salt
Slik gjorde jeg det:
Varm smøret i pannen til det får en gyldenbrun farge
Ha i biffene - jeg hadde pepper på dem først
Når du snur biffene legger du i rosenkål og brokkoli
Ha så i rømme og tyttebær
La det koke under lokk til alt blir mørt - etter smak.
Smak til med mer pepper og tilslutt salt
Nyt det! :D
Jeg har brukt tyttebær, det går på introduksjonen om du bruker det som krydder ca 1 ss, men ikke hver dag... ;).
Om du liker biffene litt mindre stekt er det bare å ta dem av før.
Oppskriften over gir ca: 7-8 gram Karbo!