Har dilla på paranøtter, men savner salte nøtter som ikke inneholder mange karber. Så idag hakket jeg opp paranøtter som jeg la i en panne med litt olje og Maldon salt- veldig godt !
Å, høres digg ut! Må prøves!:D
Jeg oppdaget noe annet interessant med paranøtter. Hadde de i kryddeskapet, og noen hadde falt ut av osen og blitt liggende i boksen jeg har de i, uten lokk. Da tok de opp kryddersmaken fra de andre tingene i nærhten! Var utrolig gode. Tenkte å teste det ut mer med å legge de i lukket boks med krydder, og så riste de etterpå.
SunnhetMedSirrup
15-09-09, 07:30
Jeg oppdaget noe annet interessant med paranøtter. Hadde de i kryddeskapet, og noen hadde falt ut av osen og blitt liggende i boksen jeg har de i, uten lokk. Da tok de opp kryddersmaken fra de andre tingene i nærhten! Var utrolig gode. Tenkte å teste det ut mer med å legge de i lukket boks med krydder, og så riste de etterpå.
ikke dumt' ! men mister de egentlig ikke en del næringstoffer når de ristes i varm panne? :( men det er jo knask uansett.. men ja?
Jeg oppdaget noe annet interessant med paranøtter. Hadde de i kryddeskapet, og noen hadde falt ut av osen og blitt liggende i boksen jeg har de i, uten lokk. Da tok de opp kryddersmaken fra de andre tingene i nærhten! Var utrolig gode. Tenkte å teste det ut mer med å legge de i lukket boks med krydder, og så riste de etterpå.
Jeg har en håndfull med paranøtter og en håndfull med baconcrisp i en pose med meg til alle tider.. Nøttene blir salte og får muligens litt smak også :-)
Prøvde de i dag med hvitløksalt på. Himmelsk!!!!:D