Jeg har ikke philadeliaost og skal lage blomkålmos i dag, hva tror dere om cottage cheese moset eller first price baconost?
Da hadde jeg gått for baconosten :D
Takk! Da blir det baconost og smør i!
ÅÅÅÅå, dette ble den beste mosen jeg noensinne har laget!
Et lite blomkålhode( rundt 300g tenker jeg), i biter i en bolle i mikron med salt og en ss vann, 10minutter på full effekt. Oppi med 100g smør og en boks baconost, vrooom med stavmikser og blande i litt pepper, og nammenamm: verdens beste mos!
Så nå steker jeg med lammepølse og skal ha bacon rundt og tar litt mos til. Det blir noen karber, men de kommer fra grønnsaker og noen få fra pølsene.
Wow! Har alltid rømme i jeg.
Dette må prøves, men blir den ikke veldig suppete av så mye smør?
Wow! Har alltid rømme i jeg.
Dette må prøves, men blir den ikke veldig suppete av så mye smør?
Nei, denne ble ikke suppete. Min pleier å bli det, denne ble akkurat som potetmos. Kanskje det var fordi jeg dampet den i mikro?
Tusen takk for at delte Imse, denne skal eg prøve :)
jeg har ikke mikro, men jeg bruker å klemme ut alt kokevannet så godt det går.
Får bare prøve å se :ja:
Jeg bare putter den mengden jeg vil ha i biter i en form. Mikro 3-5 min, masse smør, stavmikser = blomkålmos!
Takk Imse, dette skal prøves :Dtil middagen etterpå!
jeg har ikke mikro, men jeg bruker å klemme ut alt kokevannet så godt det går.
Får bare prøve å se :ja:
Dampkoke? Legge blomkålen på damperist? alle kjøkken må ha damperist... Da får du minst mulig vann i grønnsakene og de beholder m*e mere smak og næring. Jeg koker sjelden grønnsaker, jeg damper de.
alle kjøkken må ha damperist...
Jeg har faktisk eggekoker med damperist! :lol:
Jeg har faktisk eggekoker med damperist! :lol:
Jeg har riskoker med damprist!:D
Ris til de andre, grønnsaker til meg!:)
Fantastisk mos. Takk for oppskrift :-D