I dag laget jeg brun saus til stek som manglet "noe". I kjøleskapt fant jeg en Brie de Chevre som jeg hadde kjøpt og glemt. Puttet en passelig bit oppi, lot smelte, og voila! Det var genialt som brunosterstatter! :ja:
gjerne hele oppskriften?? Istedenfor hvetemel da?
:liste::_plystre: Jeg brukte gjevning med en liten ss hvetemel. :rodme: Jeg klarer ikke jbkm smaken, men det kan brukes.
:Dhehe...oss syndere i mellom
Hva? Sa noen noe?:rolleyes:;):rolleyes:
Hmm altså!! Så lenge man IKKE er hvetemelintolerant og holder seg innenfor sine egne karbgrenser gjør det ikke det spøtt at man bruker litt hvetemel... mener nu jeg da. Man skal da ikke være hysterisk heller!
jepp. Jeg er på vedlikehold, og bruker litt her& der ja. men artig med tips da!
Jeg skal teste bakemixen i saus en gang. Glemmer at jeg har den :rolleyes:
Fungerer med litt eggeplomme eller philadelphiaost dom jevning og :D
Litt avhengig av hvor mye saus det er da såklar.
Men det kan da uansett bli så veeeldig galt med en liten skjed i sausen.
Takk for veldig godt tips med Brie de Chevre :)