View Full Version : Fiskekaker


Shooterr
13-10-09, 23:15
Heisann,

er det noen som har tips til fiskekaker man får kjøpt i vanlige dagligvare-forretninger (eventuelt ferskvaredisk på Meny, etc) som inneholder relativt lite karbohydrater og som i tillegg er fritt for glutamat (E621) ?

SunnhetMedSirrup
14-10-09, 06:40
Heisann,

er det noen som har tips til fiskekaker man får kjøpt i vanlige dagligvare-forretninger (eventuelt ferskvaredisk på Meny, etc) som inneholder relativt lite karbohydrater og som i tillegg er fritt for glutamat (E621) ?

tror ikke det er laget enda. beklager:(

Carisma
14-10-09, 11:35
Spør i fiskedisken hva de inneholder. Sjekket noen forskjellige merker i går og de fleste i pakker inneholdt rund 8g pr 100g :eek:

Shooterr
14-10-09, 16:26
Spør i fiskedisken hva de inneholder. Sjekket noen forskjellige merker i går og de fleste i pakker inneholdt rund 8g pr 100g :eek:

Jeg kan leve med 8g det siden jeg ikke er i ketose, og det er mer et alternativ til karbonader/kyllinglår når jeg trenger noe kjapt i lunsjen på jobb. Men absolutt alle pakkene jeg har sett i butikken inneholder glutamat, som jeg prøver å unngå som best jeg kan.

Får prøve ferskvaredisken på Meny.

Rottis
14-10-09, 16:28
Hvis du gidder kan du jo lage de selv?

Laksekaker er enkelt å lage, laksen trenger du ikke tilsette noe for å få det til å henge sammen.

I de fleste oppskrifter med hvit fisk brukes det potetmel, men det bør vel være mulig å erstatte med f.eks. JBKM?

Shooterr
14-10-09, 16:33
Hvis du gidder kan du jo lage de selv?

Laksekaker er enkelt å lage, laksen trenger du ikke tilsette noe for å få det til å henge sammen.

I de fleste oppskrifter med hvit fisk brukes det potetmel, men det bør vel være mulig å erstatte med f.eks. JBKM?

Takk for tipset, men hele poenget var at det skulle være noe enkelt som jeg kunne kjøpe og hive innpå i lunsjen. Hvis jeg må til å lage dem selv så spiser jeg heller ren fiskefilèt :)

somaya
16-10-09, 13:02
Hvis du gidder kan du jo lage de selv?

Laksekaker er enkelt å lage, laksen trenger du ikke tilsette noe for å få det til å henge sammen.

I de fleste oppskrifter med hvit fisk brukes det potetmel, men det bør vel være mulig å erstatte med f.eks. JBKM?

Jeg har tenkt på å lage det selv, men hvor mye jbkm i forhold til potetmel?

Kitt
16-10-09, 13:07
Jeg har tenkt på å lage det selv, men hvor mye jbkm i forhold til potetmel?
Du kan jo ta en titt her! (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=27373&highlight=fiskekaker)

somaya
16-10-09, 18:44
Du kan jo ta en titt her! (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=27373&highlight=fiskekaker)

Takker, tunfiskekaker høres jo veldig godt ut.