NinaPina
16-10-09, 08:33
Har levd på ketolyse-tanken nå siden juni, og til og begynne med gikk det veldig bra, de to første mnd...
Men når høsten kom, bryllup og mange "anledninger" ble det vanskeligere og vanskeligere å ikke skeie ut. Med skeie ut mener jeg at jeg måtte smake litt(skeier lite ut nå i forhold til før)
Men etterhvert som det gikk begynte utskeielsene mine å bli enda større, tilslutt ble det sånn at jeg gikk høykarbo i helgene og lavkarbo i ukene..
Tror ikke kroppen min greier å gå i ketose lenger sånn med en gang, og jeg sliter litt med motivasjonen nå for å gå i fullstendig lavkarbo, så da tror jeg at jeg spiser for mye fett...
Trenger en pause, eller et glimt inn i min varige livsstil.
Mitt spørsmål er da:
Hvor mye fett skal jeg spise egentlig? Hvilke endringer skal jeg gjøre, og hva, av ketolyse-kostholdet, skal jeg beholde? Kan jo ikke fortsette å stappe meg med sæter-rømme når jeg samme dag spiser en brødskive(fedons lavkarbo-brød, men dog...)
Og hvilket smør skal jeg bruke nå? Oljer? fløte? majones? yoghurt?
Håper på noen gode råd og en haug med oppmuntring, tør jo nesten ikke å åpne kjøleskapet lenger, aner jo ikke hva jeg skal ha...:o
Men når høsten kom, bryllup og mange "anledninger" ble det vanskeligere og vanskeligere å ikke skeie ut. Med skeie ut mener jeg at jeg måtte smake litt(skeier lite ut nå i forhold til før)
Men etterhvert som det gikk begynte utskeielsene mine å bli enda større, tilslutt ble det sånn at jeg gikk høykarbo i helgene og lavkarbo i ukene..
Tror ikke kroppen min greier å gå i ketose lenger sånn med en gang, og jeg sliter litt med motivasjonen nå for å gå i fullstendig lavkarbo, så da tror jeg at jeg spiser for mye fett...
Trenger en pause, eller et glimt inn i min varige livsstil.
Mitt spørsmål er da:
Hvor mye fett skal jeg spise egentlig? Hvilke endringer skal jeg gjøre, og hva, av ketolyse-kostholdet, skal jeg beholde? Kan jo ikke fortsette å stappe meg med sæter-rømme når jeg samme dag spiser en brødskive(fedons lavkarbo-brød, men dog...)
Og hvilket smør skal jeg bruke nå? Oljer? fløte? majones? yoghurt?
Håper på noen gode råd og en haug med oppmuntring, tør jo nesten ikke å åpne kjøleskapet lenger, aner jo ikke hva jeg skal ha...:o