Noen som evt har en oppskrift de vil legge ut?
:)
Det feteste i denne suppa jeg pleier og lage, er nok smøret. jeg pleier og plusse på de 2ekstra dl. hvis jeg vil, med fløte, ikke soyamelk. bruk naturell soyamelk. (0,1karbo pr. 100g.)
5 pers
1,5 blomkål
2 løk
2 fedd hvitløk
6 dl vann
5 dl soyamelk
4 ss smør - 2 ss olje
2 grønnsaksbuljons terninger
muligens+ 2dl soyamelk til.
1/2 blomkål til garnityr
-Kutt løk og hvitløk i grove biter og stek i olje og smør til løken er blank og myk
- tilsett grovt kuttet blomkål
-stek 3-4 min til
- hell på melk og vann og kok til blomkålen er myk
-mos suppen med stavmixer eller i en foodprocessor til den er helt glatt og fin
-Varm opp suppen igjen og tilsett salt, pepper og grønnsaksbuljong.
Du kan også lage jevning ala smørjevning med rapsolje og havremel, det gjorde venninnen min alltid.
Tusen hjertelig takk for hjelp! Dette skal helt klart testes..