View Full Version : Saus som passer til nesten alt


bringebærsnipp
09-11-09, 12:36
:p100 gr mandler
200 gr grilla paprika
godt med chillipowder
litt salt
2 hvitløksfedd
1 dl olivenolje
2dl linfrøolje eller bruk de oljene du liker og bruker, kokos går sikkert og.

bruk blenderen og blend mandlene. tilsett så paprika, h.løk og krydder og bland igjen. la blenderen stå og gå mens du heller i oljene i en tynn stråle. La stå kaldt mens du lager resten av maten.
sausen kan varieres til det uendelige, bare fantasien som setter grenser.


Smaker himmelsk med pestomarinerte kyllinger med salami inni eller bacon el spekeskinke rundt... mmmmm.... bruker edenne sausen til alt mulig!
Sausen er også nydelig oppe på jukseris av blomkål.Samboeren min gikk amokk!!! og han pleier å savne ris og poteter hjemme. Gjelder å finne gode erstatninger for ham. :p

Charlott
09-11-09, 13:43
Den høres deilig ut, skal helt klart prøves !

Chantelle
27-12-09, 20:04
Hva menes med grilla paprika? skal jeg "grille" den i ovnen i noen min. og så ferdig? hel?

Elizabethcita
28-12-09, 01:16
Denne skal jeg sannelig prøve til tirsdagens tapas... :)

Kitt
28-12-09, 17:12
Hva menes med grilla paprika? skal jeg "grille" den i ovnen i noen min. og så ferdig? hel?
Grillet paprika (http://www.mineoppskrifter.no/view_recipe.php?id=356&recipe_title=Grillet_paprika)
En variant!;-)