View Full Version : Fløte og sennepsstuet rosenkål


Nannah
22-11-09, 20:31
Denne var super til ribba:p

600g frossen rosenkål
2dl fløte
1 liten rødløk
1,5 ss grov skånsk sennep
smør lr ribbefett
salt og pepper

Kok rosenkålen såvidt mør.La den renne godt av og del den i to (om du gidder)
Finhakk løken. Smelt fettet i en panne og la det boble uten å bli brunt.
Hell i fløten og kok opp. Skru ned varmen å la den småkoke i 5 min på svak varme til fløten tykkner litt. Smak til med sennep. salt og pepper.
Bland i kålen og dryss løken over.

JanB
26-11-09, 13:09
Hmmmm.. hva ser jeg på bordet !!

ØL... er det godkjent :rolleyes:

Nannah
26-11-09, 23:17
Kommer helt ann på hvor mange karber det inneholder det:)

Liv
28-12-09, 10:56
Den skal jeg lage til kalkunen nyttårsaften!;)

nellie
28-12-09, 11:28
It`s goooood:ja: