MichelinMann
03-12-09, 19:23
3,5 uke - Kiloene forsvinner. Gjør meg glad at det virker! Har siden oktober spist mindre og sunnere enn vanlig, ren ketolyse i 3,5 uke, og det er vel bortimot 5 av 7 kg.
Jeg trener ikke, mange mener jo det er nødvendig...
Min rapport til dere som har gitt meg så mye kompetanse, takk!
Må si at jeg har et sunt kosthold til vanlig, startet i mai med omlegging (etter mye prat i familien om at vi egentlig har lyst å endre den "franske" måten å lage mat på) og nå er det linser og slikt, forsiktig med karbo. Det er deilig. Så det gir fin retur fra ketolyse, tilbake til gode vaner. Eneste uvanen jeg gruer meg til er alt det øllet jeg ønsker å drikke, må vel se den tiden over, på lik linje med ungdomstiden.
Jeg spiser ikke all verden når jeg er på ketolyse, så det er jo litt Grethe Rode, uten å føle på alt det gir av offer... 1400 kal/dag - har prøvd henne også, hun satte meg på prøve, var sugen hele dagen, gikk ned til 79 kg, men det tok 8 år så var jeg tilbake ved start... nå har jeg lagt henne og dattera hennes bak meg.
Merk: Jeg føler meg ikke spesielt sulten, det går veldig greit. Det er, tror jeg, pga min motivasjon samt at kuren gir mindre sultfølelse.
Føler at denne type mat er ganske "tøff" for kroppen, lurer på om kombinasjonen kan gi magesår?
Dietten min er veldig streng ift 20 karb per dag, ligger ofte under.
Frokost:
2 eggs omelett (egg, skrupepper, pisker sammen med vann. TIPS-rør og løft litt forsktig mens du steker, da blir den mer luftig, legg ene halvparten over den andre men den er litt flytende, legg på lokk, ikke stek for lenge, denmå være litt løs)
Jeg har gjerne litt blåskimmelost i røra, eller bacon til.
Eller
To 5 mm ketobrødskiver med meierismør, røykelaks, blåskimmel, el.
En espresso (er kaffefreak, elsker capuchino til frokost, men det er det ikke nå)
Og et batteri av vitaminer ol.
Lunsj:
Kylling/Tunfisk (ivann) salat, litt grønt også, ca. 4 karber
Hvit balsamico og god olivenolje, alternativt aioli
Middag:
Det vi spiser i familien, jeg hopper over alle karber
Aften:
Osteskiver med skinke, skrupepper, ruller sammen noen stykker
Innimellom litt ost, kjøtt el fra kjøleskapet. Ikke mer ann kanskje 150-200g per dag.
Drikker en flaske vin fra fre-lø-sø
En boks øl i uken, ligth.
Ellers må jeg drikke mye, er tørst hele tiden, litt sånn gammel fyll tørrhet.
Det blir vel mellom 1 og 2 liter per dag.
Det verste! Her snakker jeg om offerfølelsen, det er frukt jeg gleder meg mest til å spise igjen. Jeg som spiser vanligvis hjemmelaget fruktsalat hver dag + tyrkisk youghurt + en kopp capuchino
Jeg pisser på sticken hver dag, det er jo morsom, den er som min avatar hver dag.
Jeg trener ikke, mange mener jo det er nødvendig...
Min rapport til dere som har gitt meg så mye kompetanse, takk!
Må si at jeg har et sunt kosthold til vanlig, startet i mai med omlegging (etter mye prat i familien om at vi egentlig har lyst å endre den "franske" måten å lage mat på) og nå er det linser og slikt, forsiktig med karbo. Det er deilig. Så det gir fin retur fra ketolyse, tilbake til gode vaner. Eneste uvanen jeg gruer meg til er alt det øllet jeg ønsker å drikke, må vel se den tiden over, på lik linje med ungdomstiden.
Jeg spiser ikke all verden når jeg er på ketolyse, så det er jo litt Grethe Rode, uten å føle på alt det gir av offer... 1400 kal/dag - har prøvd henne også, hun satte meg på prøve, var sugen hele dagen, gikk ned til 79 kg, men det tok 8 år så var jeg tilbake ved start... nå har jeg lagt henne og dattera hennes bak meg.
Merk: Jeg føler meg ikke spesielt sulten, det går veldig greit. Det er, tror jeg, pga min motivasjon samt at kuren gir mindre sultfølelse.
Føler at denne type mat er ganske "tøff" for kroppen, lurer på om kombinasjonen kan gi magesår?
Dietten min er veldig streng ift 20 karb per dag, ligger ofte under.
Frokost:
2 eggs omelett (egg, skrupepper, pisker sammen med vann. TIPS-rør og løft litt forsktig mens du steker, da blir den mer luftig, legg ene halvparten over den andre men den er litt flytende, legg på lokk, ikke stek for lenge, denmå være litt løs)
Jeg har gjerne litt blåskimmelost i røra, eller bacon til.
Eller
To 5 mm ketobrødskiver med meierismør, røykelaks, blåskimmel, el.
En espresso (er kaffefreak, elsker capuchino til frokost, men det er det ikke nå)
Og et batteri av vitaminer ol.
Lunsj:
Kylling/Tunfisk (ivann) salat, litt grønt også, ca. 4 karber
Hvit balsamico og god olivenolje, alternativt aioli
Middag:
Det vi spiser i familien, jeg hopper over alle karber
Aften:
Osteskiver med skinke, skrupepper, ruller sammen noen stykker
Innimellom litt ost, kjøtt el fra kjøleskapet. Ikke mer ann kanskje 150-200g per dag.
Drikker en flaske vin fra fre-lø-sø
En boks øl i uken, ligth.
Ellers må jeg drikke mye, er tørst hele tiden, litt sånn gammel fyll tørrhet.
Det blir vel mellom 1 og 2 liter per dag.
Det verste! Her snakker jeg om offerfølelsen, det er frukt jeg gleder meg mest til å spise igjen. Jeg som spiser vanligvis hjemmelaget fruktsalat hver dag + tyrkisk youghurt + en kopp capuchino
Jeg pisser på sticken hver dag, det er jo morsom, den er som min avatar hver dag.