Nannah
14-12-09, 13:46
Godt og lettlaget pålegg til julfrokosten:)
2 store, ferske svineknoker.
krydder.
Legg knokene i en stor kjele.Med lettsaltet vann.
Kok dem på lav varme til kjøttet slipper bena.
Rens og kutt kjøtt og fett i småbiter mens kjøttet enda er varmt.
Dette er viktig for å få den til å henge sammen! Putt kjøttet i en bolle.Og ha på litt pepper og fex allehånde. Når bollen er full plasserer du en talerken oppi og legger noe tungt på toppen så du får press på sylta.
La den stå kaldt et døgn lr to før den skjæres i skiver og nytes med sennep og sylteagurk.
2 store, ferske svineknoker.
krydder.
Legg knokene i en stor kjele.Med lettsaltet vann.
Kok dem på lav varme til kjøttet slipper bena.
Rens og kutt kjøtt og fett i småbiter mens kjøttet enda er varmt.
Dette er viktig for å få den til å henge sammen! Putt kjøttet i en bolle.Og ha på litt pepper og fex allehånde. Når bollen er full plasserer du en talerken oppi og legger noe tungt på toppen så du får press på sylta.
La den stå kaldt et døgn lr to før den skjæres i skiver og nytes med sennep og sylteagurk.