Bathory
17-12-09, 21:09
Dette er enkelt, og rett og slett digg !!!
Perfekte dessert..
DRONNING MAUD PUDDING
4stkeggeplommer (http://www.matvareguiden.no/matvareenkel4696.asp)
4
sssplenda) (http://www.matvareguiden.no/matvareenkel5523.asp)
4dlkremfløte (http://www.matvareguiden.no/matvareenkel4632.asp)
0,6dlportvin (http://www.matvareguiden.no/matvareenkel5632.asp)(kan sløyfes)
4plate(r)gelatin (http://www.matvareguiden.no/matvareenkel162.asp)
80grLys kavalier sjokolade
Legg gelatinplater i bløt i kaldt vann i 5 minutter. Kok opp 1/2 dl vann, ta kjelen av platen og rør inn én og én plate gelatin. Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker. Bland inn pisket kremfløte, portvin og oppløst gelatin i en tynn stråle under omrøring.
Riv sjokoladen. Legg revet sjokolade og halvstiv fromasj lagvis i en bolle. Sett kjølig og hvelv den stivnede fromasjen på serveringsfat. Dryss revet sjokolade på toppen.
Perfekte dessert..
DRONNING MAUD PUDDING
4stkeggeplommer (http://www.matvareguiden.no/matvareenkel4696.asp)
4
sssplenda) (http://www.matvareguiden.no/matvareenkel5523.asp)
4dlkremfløte (http://www.matvareguiden.no/matvareenkel4632.asp)
0,6dlportvin (http://www.matvareguiden.no/matvareenkel5632.asp)(kan sløyfes)
4plate(r)gelatin (http://www.matvareguiden.no/matvareenkel162.asp)
80grLys kavalier sjokolade
Legg gelatinplater i bløt i kaldt vann i 5 minutter. Kok opp 1/2 dl vann, ta kjelen av platen og rør inn én og én plate gelatin. Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker. Bland inn pisket kremfløte, portvin og oppløst gelatin i en tynn stråle under omrøring.
Riv sjokoladen. Legg revet sjokolade og halvstiv fromasj lagvis i en bolle. Sett kjølig og hvelv den stivnede fromasjen på serveringsfat. Dryss revet sjokolade på toppen.