Bolla Piggsvin
14-01-10, 15:30
Kan noen forklare meg hvorfor det er tillatt med 25 g rømme, men 75 g fløte i induksjonsperioden? På rømmebegeret står det 2,9 gram karbo, nøyaktig det samme som i kremfløte. Kanskje det opprinnelig står creme fraiche, som vel inneholder mindre fett (og dermed antagelig flere karber)? Eller er det en god grunn til dette?:confused:
Creme fraiche, seter rømme og fløte inneholder like mye ftett og like mange karber.
Hvorfor det står slik aner jeg ikke, en smule ulogisk spør du meg.
Bolla Piggsvin
14-01-10, 15:37
Ok, takk skal du ha. Trodde creme fraiche var magrere, jeg. Da satset jeg på at det er 75 g rømme som gjelder (skal lage viltgryte i morgen) :)
Ikke tine sin vanlige i allefall. Men de har jo flere varianter slik som med rømme. Jeg foretrekker creme fraiche fremfor seterrømme pga creme fraiche er mildere, de bruker en annen syrningskultur.